Lunsj med kjæresten til venninna mi

Hallo alle mine fine ♡

Hvordan har dere det? Jeg tenkte bare å stikke innom en tur å fortelle om denne fantastiske dagen. Akkurat nå ligger jeg på Sørenga sammen med Rebecca, Aleks, Morten, Sofie og et par andre venner! Nå koser jeg meg virkelig. Dagen startet med at jeg dro en tur hjem til Rebecca på Bislett, det var første gangen jeg så den nye leiligheten hennes og hver gang jeg er på besøk hos venner som har flyttet får jeg også lyst til å flytte, haha! Jeg har jo riktignok lyst til å kjøpe så det er nok en stund til det kommer til å skje. Vi får se!

Videre dro Rebecca og jeg ned til byen for å spise litt mat, jeg var så sulten da jeg selvfølgelig ikke hadde spist så mye tidligere på dagen. Etter en drink eller to kom Aleks og en annen kompis, de satt seg også ned for å spise litt mat. Jeg kan seriøst ikke huske sist jeg så Aleks, så det var så klart veldig koselig! Begge to er jo ganske stresset og ikke minst giret på at Martine er på Farmen akkurat i dette øyeblikket. Det er så merkelig å tenke på. Akkurat nå lever Martine 100 år tilbake i tid!

Jeg har enda ikke vært på stranden eller her på Sørenga i år, nå skjønner jeg jo ikke hvorfor. Det er døds deilig å ligge her med venner! Utrolig mange mennesker er det også, noe jeg digger. Jeg elsker steder som dette hvor det er masse folk som bare slapper av og koser seg i lag.

Nå skal jeg legge fra meg telefonen og være litt sosial. Jeg renner snart bort i denne varmen så jeg blir nok nødt til å hoppe ut i havet snart! Det er nærmere 30 grader ute og bare det får meg til å smile. Ha en nydelig dag videre babes, nå skal jeg kose meg! Vi blogges ♡

31 kommentarer

Siste innlegg