Jeg soler meg toppløs – BILDE

Hei fra stranda alle sammen ♡

For øyeblikket ligger jeg sammen med en del venner på Sørenga i Oslo. Dette skal visstnok være den varmeste dagen og da kunne jeg ikke sitte inne! Nå er det faktisk 30 grader ute og jeg har allerede hoppet i havet. Det er så mange mennesker her at jeg får helt panikk, haha. Jeg trodde absolutt ikke det kom til å være så mange mennesker her midt på dagen en onsdag.

Jeg vurderte faktisk lenge å ta av meg bikini toppen, skille er noe av det verste jeg vet og jeg elsker å sole meg toppløs. Det er så klart når det ikke er så mange mennesker til stedet! Jeg valgte til slutt å bare gjøre det så nå soler jeg meg toppløs på stranda i Oslo med masse mennesker til stede! Jeg var heller ikke den eneste for å si det sånn.

I natt overnattet jeg hos en av mine bestevenner Katrine, det er alltid like koselig! Vi hadde en liten jentekveld og spilte kort, spiste mat og bare slappet av. Noe jeg elsker! En ting dere helt sikkert ikke visste om meg er det at jeg elsker å spille spill. Det er faktisk noe jeg syntes er utrolig morsomt! Meg og mitt konkurranse instinkt, haha.

En av mine favoritt YouTubere er forresten i Oslo, Jeffree Star. Da jeg fant ut av dette fikk jeg så ufattelig lyst til å dra å møte han, men jeg drar ikke fra sola og denne varmen nå for kun et bilde med han! I går kveld var jeg og noen venninner nede i byen en tur og da så jeg han faktisk. Langt unna, haha! Vi tok oss en tur til Tjuvholmen der vi visste at han var og det var han. Vi så han bare på lang avstand, men det var litt stas likevel.

Nå skal jeg prøve å bli litt brun og kose meg videre på stranda! Jeg renner bort så jeg er nødt til å gå å bade straks. Ha en nydelig dag videre mine babes! Vi blogges senere ♡

43 kommentarer

Siste innlegg