ÅRETS NYE PARADISE HOTEL DELTAKERE – Mine tanker

Hallo alle mine fine♡

Som helt sikkert de aller fleste har fått med seg er de nye deltakerne av Paradise Hotel 2018 ute og jeg må bare få si noe jeg også. Alle har jo forskjellige meninger om Paradise Hotel, folkene som er med og ikke minst hele konseptet med spillet. Noen elsker det, mens andre hater det og det får være greit. Jeg har jo selv vært deltaker så jeg kan ikke akkurat si noe annet enn at jeg liker det haha. Det er heller ikke løgn, det jo utrolig morsomt og kult å følge med på for ikke å snakke om hvor kult det var å være der! 

De nye deltakerne er ute, noe jeg absolutt ikke forventet i det hele tatt. Det er allerede en hel måned til det starter på TV så jeg skal ærlig innrømme at jeg syntes det var litt tidlig, men veldig kult at de slipper det så tidlig. Nå gleder jeg meg bare enda mer, og det var sikkert det dem prøvde – å få folk til å glede seg enda mer. 

KLIPPET ER TATT FRA VGTV RAMPELYS // YOUTUBE. (Klikk på bildet for å komme til video).
 
Tanken på at akkurat disse er inne på Paradise Hotel akkurat nå å spiller et spill er veldig morsomt å tenke på. Det kan selvfølgelig hende at noen av dem allerede er ute av spille, det får vi vente å se. Spennende er jeg helt sikker på at det blir uansett. Jeg håper denne sesongen blir bedre enn i fjor, for skal jeg være helt ærlig så syntes jeg sesongen i fjor da jeg var med var ganske døll og kjedelig hehe.. Mer drama, fest og sex tror og håper jeg at det blir mer av i år! I og med at det er sesong 10 og legende sesong regner jeg jo med at det blir ganske bra så vi får bare håpe på det beste! 
 
Jeg har allerede fått meg noen favoritter, men det kan veldig fort endre seg så fort det starter på TV. Det gjenstår å se jeg gleder meg hvert fall! Disse mennesker aner ikke hvordan de kommer til å bli fremstilt og hva som kommer til å bli tatt med på TV. De aner ikke hva folk kommer til å mene om dem. Det kommer sikkert til å vøre noen som blir hatet og andre som blir elsket, det må man regne med og jeg håper bare alle sammen er forberedt på at alle kommer til å ha en mening om dem fra nå av! Det er faktisk ikke bare bare..
 
Hva syntes du om de nye deltagerne? Ser du i det hele tatt på Paradise Hotel?
12 kommentarer

Siste innlegg