Jeg fikk mamma til å gråte..

Heihei alle mine fine♡

I dag tidlig våknet mamma opp til en lapp som jeg hadde skrevet natten før. Plutselig fikk jeg bare skikkelig lyst til å gjøre henne glad og valgte å skrive en koselig lapp til henne hvor det sto ”Mamma, jeg elsker deg”. Mamma er et av de viktigste menneskene i livet mitt, det kommer hun alltid til å være! Hun har alltid vært der for meg og støttet meg uansett hva det måtte være og det vet hun at jeg setter utrolig stor pris på.

Selvom det ikke akkurat var en veldig stor ting å gjøre, jeg mener – det klarer absolutt alle å gjøre og det tar ikke to minutter en gang. Hun ble uansett kjempe glad og begynte nesten å gråte haha. Bare tenk hvor lite man faktisk behøver å gjøre for at en du er glad i skal bli glad og kanskje få en enda finere dag! Det er så lite og det er faktisk de små tingene som kan legge mest spor. 

En liten throwback til da jeg hadde langt mørkere hår, helt naturlige lepper og etter min mening ser helt annerledes ut! Herregud jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av dette bildet.. 

Gjør noe fint for dem du er glad i, du vet aldri når det plutselig er for sent. Det er sykt hvor lite som faktisk skal til for at de du bryr deg om blir glad. Og blir de jeg bryr meg om glad, da blir jeg også glad. Så det er virkelig ikke noe negativt med å gjøre noe fint for andre. 

Nå skal jeg kjappe meg en tur på trening, jeg har blitt så flink i det siste syntes jeg! Jeg er stolt haha.. Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere! Love you all♡

78 kommentarer

Siste innlegg