Uken som gikk// NYTT VELDIG KORT HÅR. SYKDOM. RESPEKT. REISE ++

//Reklame – annonselenker

Akkurat nå:
Akkurat nå sitter jeg hjemme å vurderer om jeg skal dra på trening litt senere eller ikke. Jeg føler meg mye bedre i formen og da gjør det ingenting om jeg tar meg en liten treningsrunde. Helt frisk er jeg nok ikke, men mye bedre og det er gull verdt akkurat nå. For første gan på lenge våknet jeg også ganske tidlig idag, eller det var vell ikke tidlig for de fleste – men for meg var det det hehe.. Det er deilig, jeg håper jeg klarer å få snudd litt på døgnrytmen nå! 

Ukens høydepunkt:
Hele denne uken har jeg jo egentlig tilbragt i sengen syk, noe som har vært skikkelig kjipt. Jeg hater å være syk og ikke ha muligheten til å gjøre akkurat det jeg vil. Jeg har likevel fått vært hos frisøren, det var jeg vel dagen før jeg begynte å føle meg dårlig så det passet bra. Jeg klipte endelig håret mitt kort, noe jeg faktisk har hatt lyst til ganske lenge men ikke tørt. Så langt er jeg super fornøyd og stortrives med kort hår! Love it♡

 Processed with VSCO with c1 presetBUKSE – NLY HER. 

Ukens nedtur:
Gjett en gang hva min nedtur denne uken har vært? Jepp, sengen haha – tror ikke akkurat det var så vanskelig å gjette da jeg så å si har klaget hele uken på at jeg ikke føler meg noe bra både her på bloggen, men mest av alt på Snapchat (isabelleeriksen). Jeg beklager for det altså.. Når jeg er syk er jeg som oftest sengeliggende og når jeg er tvunget til å ligge i sengen hater jeg det, ellers elsker jeg jo å ligge lenge i sengen og slappe av. 

Ukens irritasjon:
Noe jeg helt klart har lært det siste året når det kommer til blogg og det å eksponere seg offentlig og dele så mye som jeg gjør på en åpen blogg er at det ikke bare er positivt. Folk har alltid en mening om deg og dømmer selvom de egentlig ikke aner hva du står for eller hvem du er som person. Det er helt greit det, jeg vet at alle ikke kan like alle, men respekt er noe alle fortjener. Det at noen ikke liker meg er helt greit. Jeg vet at jeg ikke kan tilfredstille alle sammen, men respekt forventer jeg. Spesielt når jeg ikke har gjort noe galt mot noen. Det er helt valgfritt å lese bloggen min, jeg tvinger ingen til å klikke seg inn her. 

Ukens tanke:
Det eneste jeg har tenkt på denne uken er å bli frisk, haha neida.. Det at jeg har hatt så mye tid hjemme alene i sengen har gjort at jeg har tenkt masse! Flere av dere vet hvor mye jeg elsker å reise og at drømmen, unnskyld – jeg mener planen min er å reise masse i år. Jeg er så lei Norge, hvert fall nå på vinteren at det faktisk er så ille at jeg tror det er derfor jeg ble syk med det første haha.. Jeg har null motivasjon her hjemme og jeg har allerede begynt å se på billetter vekk herfra, så vi får se hva som skjer. Jeg håper virkelig jeg får dratt til varmere strøk snart.

Ukens antrekk:

Processed with VSCO with p5 preset
SPORTS BH – ZALANDO HER. FLERE LIGNEDE TIGHTSER – ZALANDO HER. 

 LIGNEDE GENSER – NLY HER. (Dette bildet er forresten helt uredigert.)

Ukens mest leste innlegg:

MITT NYE KORTE HÅR – LOB

UKENS SPØRSMÅL // MIN SEX LISTE. JEG HOLDT PÅ Å DØ. IMOT MUSLIMER +++

JEG KOM NED I SPAGATEN (BILDE).

34 kommentarer

Siste innlegg