Angrer på tatovering

Jeg har tenkt litt i det siste på at jeg kanskje har lyst til å fjerne en tatovering jeg har. Jeg har veldig lite erfaring med det å fjerne tatoveringer så jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt redd og det er ikke sikkert jeg kommer til å gjøre det. Hvis det er slik at en tatovering kan bli helt borte, altså at man ikke ser noe som helst når behandlingen er ferdig har jeg lyst til å fjerne tatoveringen. Er det slik at den ikke blir sporløst borte har jeg ikke lyst til å fjerne tatoveringen jeg har mellom puppene. Jeg vet at det gjør utrolig vondt å skulle fjerne tatovering, det er enda verre å fjerne enn å faktisk ta tatovering. Dette gjøres jo med laser og er etter min mening ganske skummelt!

Det er ikke slik at jeg angrer skikkelig på denne tatoveringen og det er ikke slik at jeg går rundt hver eneste dag å tenker på at jeg ikke har lyst til å ha den der, sånn er det absolutt ikke – men det er heller ikke sånn at jeg elsker den og har lyst til å gå rundt å vise den frem hele tiden. Jeg tok denne tatoveringen for et par år siden, faktisk ganske lenge før jeg tok silikon og en stor grunn til at jeg tok denne tatoveringen er nettopp fordi jeg var usikker på meg selv når det kom til størrelsen på puppene mine. Jeg var veldig usikker på meg selv og det kan nok være en stor grunn til at jeg valgte å ta denne tatoveringen. Jeg ville få folk til å se på noe annet enn puppene mine!

Misforstå meg rett – jeg syntes tatoveringen er drit kul og jeg klarer helt fint å leve med den, men jeg vet at jeg tok den for feil grunn. Hadde jeg hatt pupper på den tiden hadde jeg nok ikke tatt tatoveringen! Noe som faktisk er litt trist å tenke på. Tatoveringen minner meg egentlig bare om hva jeg tenkte om meg selv for noen år tilbake og det er ikke akkurat noe jeg vil bli minnet på hver gang jeg ser meg selv i speilet. 

 Processed with VSCO with p5 preset

Jeg driver fortsatt å tenker på om jeg faktisk skal velge å fjerne den, jeg er veldig usikker og må som sagt gjøre mye mer research. Det kan ta flere år før jeg faktisk bestemmer meg, men jeg har begynt å vurdere det. Det er ganske vanskelig å forklare, men jeg tror jeg kommer til å trives bedre uten denne tatoveringen. Som sagt så syntes jeg den er kul, men jeg tok den for feil grunn og minnene er ikke noe jeg ønsker å ta vare på. 

Hvis du har noe erfaring med dette eller kjenner noen som kanskje har gått gjennom det selv er det bare å sende meg en melding. Setter pris på det! Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere. Love you all♡

58 kommentarer

Siste innlegg