MITT NYE HÅR

Reklame | maribecherbeauty

Heihei alle mine, hvordan har dere det i dette flotte sommerværet? Fint håper jeg. I dag skal jeg en tur til stranda, noe jeg gleder meg til. Det blir deilig. Sommer i Norge er virkelig ikke galt når været er slik som nå. Vi får bare håpe det holder seg slik! I går fikk jeg endelig fikset håret mitt igjen, det var virkelig på tide. Jeg har måttet ventet et par uker pga filmen jeg er med i, der måtte jeg ha samme hårfrisyre alle innspillings dagene. Håret mitt så faktisk helt katastrofalt ut og jeg følte jeg hadde en dårlig hårdag hver eneste dag.

Denne gangen hadde jeg en frisør som kom hjem til meg, helt fantastisk deilig. Jeg slapp å stresse med å komme meg steder! Mari som hun heter var døds flink og jeg er super fornøyd med mitt nye hår!

Jeg farget det lysere og klippet meg faktisk kort. Det har jeg hatt lyst til ganske lenge, men har liksom aldri fått gjort det. Sykt digg med litt kortere hår nå når det er så varmt ute også. I love it.

My baby❤️

 

Jeg vlogget så klart hele prosessen:

SJEKK UT YT KANALEN MIN HER

Hvis du trenger å fikse litt på håret eller ønsker en frisør hjem til deg så anbefaler jeg Mari på det sterkeste, så søt og hyggelig, men ikke minst en utrolig dyktig frisør. På instagram heter hun @maribecherbeauty – send hun en DM da vel❤️

79 kommentarer

Siste innlegg