Jeg har blitt skuespiller

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Jeg har det helt fantastisk og kan endelig dele en kjempe stor nyhet med dere som jeg har gledet meg veldig til! Dere som følger meg fast på mine kanaler har helt sikkert fått med dere at jeg har sagt at jeg holder på med noe veldig spennende i disse dager, noen har til og med prøvd å gjette hva det kan være. Om jeg skal gi ut bok, om jeg har laget merch osvosv, men nei – NOE ENDA KULERE! Jeg skal være med i en film som skal gå på kino allerede til høsten. Hvor kult er ikke det? Jeg gleder meg så ufattelig mye og kommer selvfølgelig til å dele når dere eventuelt kan bestille billetter og se denne filmen. Selv vet jeg ikke når enda, men tiden går fort til den dagen❤️ Så det er bare å følge med videre!

Jeg forteller en del i videoen, men jeg skal spille kjæresten til en av hovedrollene i filmen. Jeg har replikker og alt, og spiller en litt bimbo bitch haha! Kjempe gøy. Det er Leon Bashir sin film, han har blant annet laget ”Gjengangere”, ”Tomme tønner” og ”Izzat”. Døds bra filmer, så anbefaler deg å se de om du ikke har gjort det enda.


Denne filmen blir litt annerledes enn hans tidligere, dette blir nemlig en barne/familiefilm. Men alle som ønsker kan så klart dra å se denne filmen uansett hvor gammel du er! Herregud som jeg gleder meg. Jeg er så glad og takknemlig for at de hadde lyst til å ha meg med på laget.

Gleder du deg? Skal du se filmen?

119 kommentarer

Siste innlegg