Endelig kan jeg fortelle at jeg skal på TV igjen

annonse – lenker – nakd

Hallo alle mine fine♡

Nå kan jeg endelig komme med en gladnyhet til dere! Jeg har faktisk ventet utrolig lenge på å fortelle dere dette, men jeg er å se på TV skjermen igjen om et par uker. Martine og jeg er med i et program på TVNorge/ FEM som jeg vet blir utrolig bra og som mange av dere kommer til å like. Vi skal være med på Insider, episoden vår kommer på TV den 15.mars klokken 21:30 så det er bare å skrive det opp hehe! 

LIGNEDE GENSER – HER

Jeg tror veldig mange av dere kommer til å elske denne episoden da den handler om sosiale medier, blogg og denne typen jobben. Jeg vet hvert fall at jeg hadde syntes det hadde vært veldig spennende om jeg ikke hadde drevet med dette selv og faktisk vet hva det går ut på! Det er flere enn oss to som er med i episoden så det er veldig gøy! Jeg har faktisk akkurat fått sett episoden og man får virkelig et innblikk i hverdagen vår både når det kommer til positive ting, men også negative ting. Dette ble spilt inn for en god stund siden, faktisk når Paradise Hotel gikk på TV. Da skjedde det jo veldig mye rundt oss og det får dere se! Gled dere. 

Jeg kommer nok til å minne dere på dette en gang til når tiden nærmer seg, hvis jeg ikke glemmer det selv haha! Ha en fin dag videre babes, love you all♡

11 kommentarer

Siste innlegg