Noen har brukt mitt navn og gjort dette..

Heihei alle mine fine, og god torsdag? Hvordan har dere det idag? Fint håper jeg. De siste dagene har jeg bare vært hjemme og ikke gjort noen verdens ting, noe som faktisk har vært ekstremt deilig. Jeg kom jo nesten akkurat hjem fra reise også, og jeg vet ikke om det bare er meg, men etter reiser blir jeg alltid litt sliten!

Uansett, det er noe jeg bare må fortelle dere. Her om dagen fikk jeg en mail jeg virkelig aldri trodde jeg skulle få. Det er noen som har brukt mitt navn og min info til å melde meg på Paradise Hotel 2020. Det verste er at jeg har ingen anelse om hvem som har gjort dette! Det eneste jeg vet er at jeg ikke skal være med på Paradise Hotel om noen måneder, haha..

Crazy..

Det er helt sykt å tenke på at det faktisk snart er 3 år siden jeg var i denne prosessen og faktisk kom med på Paradise. Tiden har flydd så fort og jeg husker alt veldig godt! Det var skummelt, og jeg var gira. Når det er sagt så gleder jeg meg veldig til dette begynner å rulle på tv igjen og innspilling til PH2020 skjer jo faktisk om bare litt over 1 mnd.

19 kommentarer

Siste innlegg