Mine to siste dager

God kveld alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Akkurat nå sitter jeg bare å slapper av, Erik har akkurat kommet hit. Han har jo vært i Nord Norge en tur, så jeg har ikke sett han på noen dager! For øyeblikket ligger han å snorker på stolen ved siden av meg, boring. Sjekk forresten denne dødskule gaven jeg fikk av Sophie Elise, elsker denne pysjen allerede. Så digg og ikke minst fin! Hun er flink som har designet denne.

Erik akkurat nå..

Dagen i dag startet veldig bra, jeg var faktisk på trening hos Treningsfrue aka Camilla. Hun har en ny serie på YT hvor hun inviterer folk på trening, så det var stas å bli invitert dit. Dagens trening ble derfor filmet – det er det bare å glede seg til kommer ut, for å si det sånn. Som de fleste vet er jo ikke jeg akkurat så veldig flink til å trene, jeg trener jo ikke overhode, men det var overraskende digg å gjøre det i dag. Det jeg sliter med angående trening er jo nettopp dette at jeg syntes det er døds kjedelig alene på treningsstudio, så jeg må finne meg en trenings måte som jeg syntes er gøy! Hun anbefalte crossfit, så vi får se om jeg noengang klarer å komme meg på det, haha.

 

I går filmet jeg to spennende videoer sammen med Alexandra Joner, noe som også var veldig stas. Jeg husker så godt for noen år tilbake da jeg hørte på noen av sangene hennes. Siden det straks er halloween filmet vi noen sminkelooker til det, ikke noe skummelt, men noe veldig morsomt. Hun sminket meg faktisk som meg selv, da jeg for første gang sjekket inn på Paradise Hotel – episk, til dere som husker det. Haha uff..

Vi måtte jo også sminke meg som Alexandra Joner sminker seg, så da ble det full glam og et kostyme hun har brukt på et show, jeg elsket det. Syntes du jeg kledde blått hår?

 

Det var en liten oppdatering på mine to siste dager. Nå ska jeg hoppe i dusjen og vekke Erik, så er det ikke veldig lenge til det er natta her. Jeg er utrolig sliten i dag, og har sovet veldig lite de siste nettene. Håper dere får en nydelig kveld videre babes, vi blogges senere. I love you all❤️

9 kommentarer
  1. Du var ikke sånn ultra fin med blått hår..😅
   Finest sånn du er synes jeg..☺️☺️

  2. Næh blått passer ikke. I hvertfall ikke den parykken som var så kort, men visst den hadde vært lenger og med straight hair så 👌

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg