Bildene som aldri kom på bloggen

Heihei alle mine fine! Nå er det en god stund siden jeg har lagt ut bildene som aldri kom på bloggen (før nå). Deres absolutt favoritt innlegg. For å få det perfekte bildet til Instagram tar jeg kanskje hundre bilder og 99 av de blir ikke fine, haha. Så ikke tro på absolutt alt du ser på nett. Selvironi er viktig og jeg elsker å kunne le av meg selv med dere. Derfor legger jeg ut mindre fine bilder av meg selv. Håper dere ler like mye som meg!

13 kommentarer
  1. Gøy! 😉 Jeg hører podcasten til Erik og Henrik. PS: Har ikke hørt alle enda. Så jeg lurer på hvorfor du ikke vil bli med til nord Norge? Det høres jo ut som en fornuftig plan. Blir jo ikke no påskestemning i Oslo uansett… Klemmer!❤️❤️❤️

  2. Først må jeg bare si at dette handler ikke om inlegget. Dette er noe jeg har prøvd å sagt men du har ikke tatt med kommentaren. Jeg er ikke sur på deg og dette er IKKE hate! Jeg vil bare si i fra om at jeg ikke synest det er greit. Jeg vet du ikke vært klar for å fortelle om dette når du kom i fengsel og det. En gang så spurte jeg deg til ukens spørsmål om du ville fortelle litt mer om det. Dette var på en tid da jeg nettop hadde lest om det for første gang og jeg spurte fordi jeg var nysgjerrig og sjokkert. Når jeg hadde skrive kommentaren la du den ikke en gang den ut, og etter det har du aldri tatt ut noen av mine kommentarer. Det er ikke greit. Jeg sier ikke dette for å kjefte eller noe sånt, men bare for å si i fra. Som sagt dette er ikke hate og jeg er ikke sur på deg. Jeg elsker deg på både YouTube og blogg❤️

   1. En av grunnene til at hun sikkert ikke har svart kan være at det er privat. Hvis du hadde kommet i fengsel eller noe lignende er det ikke sikkert at du hadde villet fortelle om det heller.
    Nå skal ikke jeg ta noe for gitt, for jeg vet ikke særlig mye om det fengsels greiene, men det kan godt være det er et sårt tema og ikke noen ting du har noe med.
    PS: bare fordi du sier at det ikke menes som hate betyr ikke det at det ikke er det.

  3. #barelurer, nei det er jeg ikke. Nei men viss du skriver en kommentar må alltid bloggeren godkjenne den for at den skal stå i kommentarfeltet, men det hadde hun ikke gjort med min pga spørsmålet. Og hun hadde godkjent mange kommentarer som vart skrivne etter min. Etter den gang godkjente hun aldri noen andre av mine kommentarer. Men er ikke sur bare ville si i fra om min mening om det

  4. Dette handler ikke om innleggget.

   Det er ikke bare meg som lurer på hvorfor og hvordan du kom deg i fengsel og hvordan det påvirket deg som person… siden du sier du er en helt nye person nå og at du lærte masse av deg selv. Kan du vær så snill å lage en video som du forklarer denne situasjonen og hvordan du hvordan du hadde forbredt dette med YouTube. Det er nok veldig mange som lurer på det. Du har ikke skrivd, eller snakket noe om det, men det har diverse aviser… og det er egentlig veldig rart. Hadde satt pris på et innlegg eller en yt video hvis det hadde vært mulig❤️ Men håper du har det bra nå og lever det normale liv❤️ Stå på videre❤️💪🏻

  5. En gang jeg plukka jordbær, var a Turid Sand foran meg, og hu feis kraftig. Og så snudde hu seg mot meg, og sa det, at det her var en fittefis.
   Men var det noe slags løgn,lurer jeg nå.
   Var det her en rompefis,lurer jeg.
   Og i dag har jeg brukt den her prompetrusa,som jeg fikk av negeren på Kiwi, Og med den her trusa, vil prompene mine lukte jordbær.
   Og da jeg gikk ut i gangen her, på tidligere Thon Hotel,prompa jeg i fem minutter. Men da en femi kineser (med semi ståpikk,må man vel si), bøyde seg ned og kjente på lukta, sa han det at prompene mine lukta verre enn før.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg