Ukens spørsmål// Sex på Paradise Hotel, musikkvideoer, penger, holdt på å dø

Hvordan var det å være med i musikkvideoen på ”Sangen du hater” og ”One night stand”?
Det var utrolig gøy. Jeg elsker jo å stå foran kamera! Jeg hadde hovedrollen i ”One night stand” så det syntes jeg selvfølgelig var det morsomste. Takker nok ikke nei om jeg får et slikt tilbud igjen for det er virkelig morsomt.

Har du gått på turn?
Ja, det har jeg. Det ligger faktisk videoer på YouTube av meg når jeg konkurrerte. Herregud jeg syntes jo det er litt flaut, det er en del år siden. Det er gode minner og jeg savner de tidene der noen ganger. 

Hvis du hadde vunnet 6 milliarder kr, hva hadde du gjort med pengene?
Oj vanskelig spørsmål. Jeg hadde vell kjøpt meg en leilighet og alt det jeg trenger først. Så hadde jeg gjort det jeg har mest lyst til i hele verden, nemlig å reise masse! Jeg hadde reist jorden rundt. Jeg hadde jo selvfølgelig spart masse av pengene også!

Kjente du og Martine hverandre når dere var små?
Nei, det gjorde vi ikke. Akkurat hvordan vi ble kjent har vi snakket om på vår YouTube kanal. Det er en ganske morsom historie så jeg anbefaler alle å se den. Vi har visst hvem hverandre er veldig lenge men vi ble ikke bestevenner før rundt ett og ett halvt år siden. 

 Processed with VSCO with f2 preset

Hvor mye penger bruker du på klær i mnd?
Nesten ingenting. Jeg har utrolig mye klær, alt for mye faktisk. Men jeg kjøper så å si aldri klær i Norge. Når jeg er på ferie i London og andre land shopper jeg som en gal person. Så når jeg reiser bruker jeg en del penger, men nesten ingenting i Norge. Det er jeg glad for, jeg liker å ha klær kanskje ikke alle har. 

Har du blitt fersket når du har hatt sex?
Ja.. 

Hadde du sex inne på PH?
Jeg hadde ikke sex inne på Paradise Hotel nei. Men vi var jo utenfor hotellet et par dager og da kan jeg vel ikke akkurat si at jeg ikke hadde sex. Mer enn det får bli et mysterium 😉

 Processed with VSCO with b5 preset

Hvem av Kardashians liker du best?
Jeg digger dem alle sammen, men jeg følger nok mest med på Kylie! Jeg digger også personligheten til Khloe, hun er rå. 

Kan du fortelle om den gangen du holdt på å dø?
Jeg har som de fleste vet nøtteallergi. Det å skulle holde seg unna alt av nøtter er ganske vanskelig så det har hendt at jeg har fått i meg en nøtt her og der. Da er det altså så ille at det blir førstemann til sykehuset. Den verste opplevelsen jeg har når det kommer til dette, var da jeg var i Kina! Dette har jeg skrevet om på bloggen før så det kan du bare søke opp hvis du ønsker å lese hele historien. Det var ganske så dramatisk.. 

Hva frykter du mest av alt?
Jeg er veldig veldig redd for slanger, men det er vell ikke akkurat det jeg er mest redd for i hverdagen. Min største frykt i hverdagen er vell det å miste en av de jeg bryr meg mest om. Det er jeg så redd for. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten mamma eller noen andre i familien. Jeg klarer ikke tenke på det engang! 

Processed with VSCO with f2 preset

Når har du bursdag?
Jeg har bursdag i november. 10. november! Så jeg er en av dem som ”aldri” ble 18 haha.. Det er så kjipt å ha bursdag så sent på året når man er i den alderen, nå er jeg egentlig bare glad for det. 

Hva studerte du på VGS?
Jeg studerte Service og samferdsel, så gikk jeg videre som lærling. Nå har jeg fagbrev i kontor og administrasjon. Jeg vil ikke si jeg angrer på at jeg gikk denne veien, men jeg fant fort ut av at jeg ikke hadde lyst til å jobbe med dette hele livet. Det å sitte på et kontor flere timer om dagen er virkelig ikke noe for meg! 

17 kommentarer

Siste innlegg