JEG BOR I GHETTOEN I FLORIDA!!

Hallo alle mine fine♡

Nå er jeg trygt fremme i Florida og skal straks legge meg til å sove. Her er klokken bare 0130, men hjemme i Norge er det jo morgen og jeg har faktisk vært våken i over 24 timer nå! Det at jeg enda ikke er så veldig trøtt er helt sykt for jeg er en person som elsker å sove og jeg sover egentlig ganske mye når jeg er hjemme. Jeg er jo veldig giret og gleder meg masse til dagene fremover, så det er nok derfor jeg ikke er så trøtt og sliten enda. 

 Processed with VSCO with c1 preset

Idag har jeg og dem jeg skal bo hos denne tiden egentlig bare funnet ut av hva vi skal gjøre disse dagene og hvilke steder vi skal besøke. Jeg sier bare en ting, det blir så bra! Venninnen min har jo bil så vi kommer til å kjøre en del rundt. Huset her vi bor ligger egentlig litt i gettoen, jeg har ikke merket noe til det helt enda og jeg bryr meg sånn egentlig ikke heller. Jeg har jo ikke kommet hit for å sitte inne heller! 

Jeg gleder meg masse til å dele bilder og selvfølgelig skrive litt om hvordan det er her. Været er helt sykt forresten, det er så varmt og klamt at det nesten ikke burde være mulig. Du vet når du går inn på badet rett etter at noen har stått i dusjen lenge med glo varmt vann, sånn føles det å gå ute her haha. Det kan også plutselig begynne å regne helt sinnsykt masse, slik det gjorde i sted. Heldigvis varer ikke det så lenge! 

Vi var innom et sted å spiste tidligere idag, for alle var vell egentlig veldig sultne. Det ble fast food noe jeg syntes var utrolig godt her i statene. USA er jo kjent for alle fast food stedene og at så å si alle spiser det her og jeg skjønner godt hvorfor haha!
Senere dro vi innom Target, da jentene skulle kjøpe seg noen greier til skolen. De studerer her så jeg kommer til å bli alene et par timer i hverdagene, men det går egentlig veldig fint for meg. Jeg trenger litt alene tid innimellom og da har jeg også tenkt til å bruke tiden foran Mac’en. Vi kommer jo til å være på farta ellers så da er det deilig å ha noen timer å slappe av på og gjøre det jeg elsker. Nemlig skrive til dere! 

Jeg kjøpte meg selvfølgelig noen ting på Target selv, blant annet denne søte kosedressen. Altså, how cute♡ Jeg tror det er en sau?! 

 Processed with VSCO with c1 preset


Legg meg til på Snapchat for å få med deg enda mer av Florida. Snapchat: isabelleeriksen.

Jeg ble heldigvis ferdig med å redigere ”pakk med meg” videoen på flyet bort hit, så den kommer ut senere. Jeg har nok tatt med meg alt for mye, det kommer dere til å se i videoen etterpå haha! 

Nå er jeg nødt til å få meg litt søvn, ha en fin dag så blogges vi senere. Ta vare på hverandre, love you all♡

10 kommentarer

Siste innlegg