Uken som gikk// Ekle mannfolk, våknet i panikk, reise ++

Akkurat nå:
Nå har jeg faktisk akkurat våknet, i panikk. Jeg hadde på masse alarmer i dag tidlig, men de har jeg klart å sove meg gjennom! Jeg hater virkelig når dette skjer og spesielt siden det skjedde idag! Jeg har masse jeg skulle fått gjort idag og nå føler jeg bare at jeg har dårlig tid og må kjappe meg gjennom dagen. Ikke kult! 

Ukens nedtur:
Halve denne uken har jeg levd uten telefon og jeg må ærlig innrømme at det var helt jævlig. Jeg er avhengig av å ha en stor telefon med hele livet mitt innpå, da det ble tatt fra meg merket jeg at jeg manglet noe viktig. Dette ble sikkert veldig dramatisk, men det er helt sant haha.. Jeg følte meg naken!

Ukens høydepunkt:
Jeg fikk bestilt meg flybilletter til Florida denne uken, og gjett hva!! Jeg reiser allerede imorgen tidlig. Nå er det ikke mange timene igjen, så denne dagen kommer til å gå fort. Jeg har ikke begynt å pakke enda. Jeg skal jo også filme en ”pakk med meg” video så idag har jeg en tett plan. 

Ukens tanke:
Jeg har veldig store drømmer og jeg har i det siste tenkt at det er umulig, at jeg ikke kommer til å klare det. Det er masse andre mennesker i verden som driver med akkurat det jeg har lyst til. Det jeg ikke tenker på er jo hvor lang tid det faktisk tar å oppnå drømmene sine, jeg skulle jo ønske alt ble gjort i går. Sånn er det jo ikke og jeg må gi det i´litt tid, stå opp og aldri gi opp! 

Ukens irritasjon:
Ekle mannfolk som ikke klarer å holde øynene for seg selv. Det er så ubehagelig å skulle gå rundt overalt mens folk ser på deg, lager ekle ansiktsutrykk og kommenterer etter deg. Det er ofte dette skjer og jeg pleier egentlig prøve å ikke bry meg, men noen ganger er det vanskelig. Det er nesten så jeg spyr bare av tanken på det nå!

Ukens mest leste innlegg:

Jeg hadde sex i Mexico, musikkvideoer, penger ++

Jeg ble nesten kastet ut av landet, UTSATT FOR SEX SLAVERI

Familie trøbbel, JEG HADDE IKKE KONTAKT MED PAPPA

6 kommentarer

Siste innlegg