Familie trøbbel- Jeg hadde ikke kontakt med pappa

Heihei alle sammen♡

Det er veldig mange som lurer på hvordan det går med meg og min pappa og den siden av familien. Jeg har jo skrevet på bloggen før at foreldrene mine ikke er sammen lenger og at det ikke er ofte jeg møter den andre siden av familien. Jeg bor jo hos mamma og trives veldig godt med det og det at jeg ikke møter den andre siden av familien min det er fordi de ikke bor i Oslo og jeg har selvfølgelig masse andre ting å gjøre. 

 Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har fått mye bedre kontakt med pappa nå i det siste enn det jeg hadde for noen år tilbake. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men det har nok noe med at jeg har blitt eldre. Det er et par hendelser som selvfølgelig påvirket meg en del, men det velger jeg å holde unna bloggen. Litt privatliv vil jeg ha! Det kunne faktisk gå flere måneder uten at jeg pratet med pappa. Det var selvfølgelig trist, men samtidig hadde jeg masse annet å tenke på. Jeg gikk jo på skolen og hadde nok med meg selv og det siste man vil når man er i den alderen er jo prate masse med foreldrene sine. -Sånn var hvertfall jeg, en liten drittunge..

Dette var jo som sagt noen år siden og den dag i dag har jeg veldig god kontakt med begge foreldrene mine. Jeg angrer litt på at jeg ikke pratet så mye med han før, jeg gadd jo ikke ta telefonen når han ringte og slike ting. Noe som selvfølgelig var kjedelig for han, så det angrer jeg litt på. Han vil jo bare mitt eget beste og hjelpe meg om jeg trenger hjelp med noe. Så det at jeg har fått tilbake kontakten med pappa, det er virkelig flott!

Mamma og pappa gikk fra hverandre da jeg var veldig liten så jeg verken skjønte noe av dette og jeg husker heller ingenting av dette nå. Det er jeg veldig glad for, det er jo mange som blir veldig lei seg når deres foreldre velger å gå fra hverandre og det er mange som syntes slike ting er veldig tungt. Derfor er jeg glad dette skjedde da jeg var liten slik at jeg ikke husker dette den dag idag. Foreldrene mine er også gode venner, noe som også hjelper og er hyggelig for meg. Jeg tror det er veldig vanskelig for enkelte hvis foreldrene krangler, det hadde nok jeg syntes.. 

28 kommentarer

Siste innlegg