Jeg ble nesten kastet ut av landet- Utsatt for sex slaveri

//Annonselenker

Hallo alle vakre♡

Noe av det jeg elsker er å lese om storytimes på blogger og se på slike videoer på YouTube. Det er så utrolig gøy og spennende å kunne legge seg ordentlig inn i hendelser som har skjedd med en annen person. Derfor tenkte jeg å komme med en ganske så syk storytime selv. Det er også veldig etterspurt her på bloggen. Så takk til alle som har spurt! 

Denne storytimen er ganske så syk egentlig. Jeg husker det som det skulle vært i går og det kommer jeg nok til å gjøre resten av livet. Det er nok ikke mange dette har skjedd med og akkurat i øyeblikket var jeg døds redd. Dette skjedde da jeg var femten år gammel og skulle reise med stefaren min til et annet land. Han skulle være kul mot meg og ta meg med til Barbados som er en sinnsykt fin øy som ligger i Karibien. Rihanna er faktisk fra den øya!

Det vi ikke tenkte på var at vi har forskjellige etternavn og det kom til å bli et stort problem. 

Lignede genser fra Gina HER.

Uansett, det som skjedde var at jeg og min stefar (vi kaller han N fra nå av) hadde reist lenge og var utrolig slitne. Vi ankom endelig Barbados som er på andre siden av jordkloden. Det tok ikke lang tid før vi ble stoppet i tollen og dratt med inn på forskjellige avhørsrom. Det var da helvete startet!

Jeg visste ingenting og skjønte ikke hvorfor i all verden de skulle prate så mye med oss. Alle andre gikk jo bare rett gjennom kontrollen. Jeg var redd, femten år gammel, langt vekk fra hjemme og måtte prate masse engelsk til to ganske så strenge og skumle mannfolk. De spurte meg masse personlige spørsmål og om hva vi skulle på denne reisen og om jeg faktisk hadde lyst til å være her. Det eneste jeg sa var vell ”Yes”. Jeg skjønte jo ikke bedre, jeg trodde dette bare var en tilfeldig kontroll. Men det var det jo absolutt ikke. Bare jeg hadde visst det.. 

De var helt sikre på at jeg var utsatt for trafficking og skulle bli solgt som sex slave. Og at jeg da var der imot min egen vilje. 

Da jeg hadde blitt avhørt var det N sin tur. Det første de sa til N før han skulle inn på avhør var ”You’re going on the first flight back to Norway”. Så skulle han liksom sitte der og holde en forsvarstale. Da ble jeg sittende ute å vente med en annen vakt. N var inne så utrolig mye lenger enn meg og jeg husker jeg bare ble mer og mer redd. Dette var et helt fremmed land på andre siden av jordkloden. Jeg var redd allerede før alt dette skjedde.

Etterhvert kom han endelig ut og jeg måtte da inn igjen og svare på enda flere spørsmål. Tårene trillet og jeg prøvde så godt jeg kunne. Det var nå jeg skjønte at dette var ganske så alvorlig. De begynte å spørre hvordan jeg kjenner N, og da svarte jeg jo selvfølgelig som det var. At det er stefaren min!
De ristet på hode og trodde liksom ikke på meg. De spurte meg om de samme spørsmålene flere ganger. Sikkert for å se om jeg svarte det samme. Og det gjorde jeg jo, for jeg fortalte sannheten. De begynte etterhvert å spørre om mamma. Da fortalte jeg at hun var hjemme i Norge. De ville ha telefon nummeret hennes slik at de kunne ringe henne. Jeg ga jo det selvfølgelig med engang og ba til Gud om at hun kom til å ta den. Klokken var jo midt på natten hjemme i Norge på denne tiden. 

Det ringte og ringte og endelig tok mamma telefonen, hun prøvde så godt hun kunne å svare på spørsmålene fra dem i den dårlige telefon linjen fra Barbados. Da de hadde pratet med mamma gikk alt egentlig mye bedre og vi fikk til slutt kommet oss inn i landet. Men dette likte virkelig ikke tollen. Det eneste dem sa da de stemplet passene våres var ”I don’t like this”. 

Når jeg tenker på dette i ettertid er jeg utrolig glad for at de faktisk er så strenge. For tenk om jeg faktisk hadde blitt utsatt for trafficking. De gjorde en veldig fin jobb og da hadde det de gjorde vært en perfekt mulighet til å redde meg. Det vi fikk vite i ettertid var at siden vi ikke er i slekt og jeg var under 18 skulle jeg hatt med meg fødselsattest. Det tenkte jo selvfølgelig ikke vi på, vi tenkte bare på sommer, sol og ferie! 

13 kommentarer

Siste innlegg