Slik renser jeg mine sminkekoster + noe du burde sjekke ut

//annonselenker

Processed with VSCO with c1 preset

Hallo alle mine fine♡

Jeg som bruker en del sminke og liker å sminke meg må være flink når det kommer til å rense og ta vare på huden. Det samme gjelder sminkekoster. Det er mange som ikke vet at sminkekoster med gammel sminke faktisk er skadelig for huden og kan gi deg kviser og uren hud. Jeg har vært veldig sløv på dette med rensing av sminkekoster, jeg har liksom ikke helt visst hvordan jeg skal gjøre og da har jeg bare droppet det!

Jeg har endelig fått meg noe som er utrolig smart når man skal rense sminkekostene. Jeg har prøvd dette en gang før og jeg er storfornøyd. Det er jo så smart!
 Processed with VSCO with c1 preset
Rense palletten kan du finne HER. Cleansing gele HER.

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset
Altså bare så mye sminke som ligger igjen. Det er nesten litt ekkelt haha! 

 Processed with VSCO with c1 preset
Til slutt, like rene som nye børster. Kostene kan du finne HER, og HER.

Jeg anbefaler alle som bruker sminke til å teste ut disse produktene. Det er genialt! Rense pallette kan du finne HER og geleen HER

Det var et lite tips fra meg, grunnen til at jeg begynte og skulle rense kostene mine nå er jo fordi jeg skal begynne å pakke straks. Når man skal på tur er det alltid deilig med rene koster i sminke mappen. Jeg er nesten litt sur på meg selv, for at jeg klarte å sove over alle alarmene mine idag tidlig. Jeg føler jeg ikke har fått gjort noen ting idag som jeg egentlig skulle ønske, men det får nå bare gå. Det blir nok en litt sen kveld i og med at jeg skal begynne å pakke og filme nå, det er vell egentlig like greit så får jeg kanskje sove på flyet imorgen. Jetlag håper jeg at jeg slipper! 

Forresten, jeg har akkurat lagt ut noe veldig spennende på min Instagram konto (isabelleeriksen_). Du kan få masse fantastisk sminke til veldig billig så jeg anbefaler alle å sjekke ut det også.

Ha en fin kveld videre babes, så blogges vi senere! Ta vare på hverandre. Love you♡

7 kommentarer

Siste innlegg