Fjortis bilder av meg – BRUNT HÅR & JEG HAR PÅ MEG FLERE BH’ER

Hallo alle mine fine♡

Det er veldig mange som har spurt om jeg kan legge ut gamle bilder av meg her på bloggen. Jeg gikk gjennom alle bildene mine på den gamle mac’en og jeg fant masse gamle bilder av meg. Jeg hadde jo brunt hår en periode, nesten helt svart hår så jeg tenkte at jeg kan legge ut fjortis bilder av meg med brunt hår. Herregud, jeg får nesten angst når jeg ser disse bildene. Tenk at jeg syntes dette var fint! Nå syntes jeg det bare er flaut og jeg kan ikke tro at jeg gikk rundt sånn her. 

SONY DSC

SONY DSC

På et par av disse bildene ser det også ut som jeg har store pupper, jeg husker så utrolig godt denne tiden og hvor mange bh’er jeg faktisk brukte noen ganger. Spesielt når vi skulle ta bilder. Så ja, da vet dere det. På flere av disse bildene har jeg på meg flere bh’er. Kan heller ikke forstå meg på disse forferdelig brynene. Alle gikk jo rundt med slike bryn en periode.. Skjønner ikke at folk og jeg syntes dette var fint haha.. 

Herregud så flau jeg er nå. Skjønner nesten ikke hvorfor jeg gjør dette, men dere hadde lyst til det og da velger jeg å høre på det. Dere er jo grunnen til at jeg blogger s jeg får høre litt på dere noen ganger! Uansett, jeg håper du syntes dette innlegget var morsomt. For meg var det egentlig bare flaut, men det går bra. Det var jo faktisk sånn jeg var for noen år siden og da er det bare å godta det. Det er godt man forandrer seg, for å si det sånn!

Ha en fin kveld videre babes, har du noen blogg ønsker er det bare å kommentere det så skal jeg prøve å få ønsket ditt oppfylt! Vi blogges senere, ta vare på hverandre. Love you all♡

184 kommentarer

Siste innlegg