Noe av det deiligste som finnes

Hallo alle mine fine!

Hvordan har dere hatt det i dag? Jeg har hatt det kjempe fint og dette har vært den beste dagen på lenge. Jeg og Martine har vært å fått massasje, noe jeg virkelig trengte. Jeg blir alltid så stiv i ryggen og skuldrene så det å få løsnet opp litt var veldig deilig! Vi var på et sted som heter daikai som logger her i Oslo.

Vi tok bare en lett massasje med olje osv, det er nok ikke lenge til jeg kommer til å dra tilbake dit! Jeg følte meg nesten litt rar i hele kroppen etter massasjen! Det var jo virkelig massasje på steder man ikke trodde var mulig å massere engang. Haha dette hørtes veldig rart ut, men når man får massasje på øreflippene så sier det seg selv!

Vi ble også veldig sultene etterhvert så vi bestemte oss for å ta oss en koselig middag med en venninne. Det ble selvfølgelig Fridays og en god biff. Jeg klarer nesten ikke beskrive hvor glad jeg faktisk er i biff. Jeg elsker det!

Nå har vi akkurat kommet oss hjem og venter på resten av gjengen! I dag skal vi ha en koselig kveld med forskjellig spill og lignede! Jeg elsker sånne kvelder. Det blir bra med en fin kveld med fin gjeng og selvfølgelig et kamera crew som skal filme oss!

Ha en fin kveld videre babes, vi blogges senere! Love you all.

10 kommentarer

Siste innlegg