Uken som gikk// ANGRER PÅ TATOVERINGER? HALLOWEEN FESTER. + Irritasjoner, nedturer og mine tanker

Processed with VSCO with p5 preset

Akkurat nå:
Nå sitter jeg hjemme med en venninne jeg ikke har sett på veldig lenge. Hun har akkurat kommet hjem fra en liten ferie, jeg misunner henne kjempe masse. Jeg har så lyst til å reise snart, det er så kjedelig å bare være her hjemme hele tiden. I dag har jeg faktisk også rukket å vært på et møte, så jeg føler jeg har vært veldig effektiv idag. 

Ukens nedtur:
Jeg har mistet en negl. Det er så irriterende å gå rundt med kun ni negler. Jeg vet jeg høres ut som den divaen nå, men noe av det verste jeg vet er å miste en negl. Det er bedre å gå rundt uten noen negler enn å gå rundt med ni. Heldigvis har jeg tid til å fikse det denne uken så det skal jeg prøve å få gjort!

Ukens høydepunkt:
Jeg har gjort så masse morsomt og spennende denne uken. Det har jo vært masse Halloween fester og morsomme ting jeg har gjort. Jeg har jo vært med i et nytt program som begynner snart, jeg har vært på NYX fest og masse andre festligheter. NYX festen var jo helt klart det beste og jeg storkoste meg utrolig mye der. Det var masse mennesker jeg kjente og til og med folk jeg kun har sett på på sosiale medier, så det var veldig morsomt å møte dem i virkeligheten også! 

Ukens tanke:
Jeg er nødt til å slappe litt ordentlig av noen ganger. For noen dager siden var jeg å tok meg massasje og jeg merket at det er noe jeg virkelig burde gjøre oftere. Det var så deilig og det å faktisk klare å koble av og slappe ordentlig av slik som jeg gjorde der og da er ikke noe jeg pleier å klare, selvom jeg prøver. Jeg vurderer å ta meg noen massasje timer i måneden. Det har jeg både godt av og jeg fortjener det! 

 Processed with VSCO with c1 preset

Ukens irritasjon:
Folk blir så påvirket av absolutt alt og det at folk faktisk bruker all sin tid og energi på å prøve å dra andre ned irriterer meg. Det er nok mange som skulle ønske jeg var langt nede og det er nok mange som irriterer seg over at jeg har klart noe andre ikke har klart. Jeg skjønner ikke hvorfor man ikke bare kan være glad på andre sine vegne og støtte hverandre. Jeg føler meg hvert fall mye bedre om jeg har hjulpet eller sagt noe fint til en person enn om jeg ikke har det. 

Ukens antrekk:
Det må jo helt klart bli Halloween antrekkene mine.

Ukens mest leste innlegg:

UKENS SPØRSMÅL – ANGRER PÅ TATOVERNGER. NYTT TV PROGRAM. FIN HUD. MIN BH STR. SEX +++

KLIKK HORE – DET ER HELT TRAGISK

GET THE HALLOWEEN LOOK – HAVFRUE

12 kommentarer

Siste innlegg