Seneste favoritter + Møter og dagens planer

God morgen alle mine fine♡

Hver gang jeg legger ut en video på Snapchat eller Instagram får jeg spørsmål om hva sangene jeg hører på heter. Jeg er veldig glad i musikk og hører faktisk på musikk så å si hele tiden. Jeg har alltid en sang som går på repeat! Haha, jeg er en av dem som hører på en sang hele tiden helt til jeg blir lei av denne sangen og finner en annen jeg kan sette på repeat. Flere som er sånn? 

Sanger på repeat den siste tiden:

♡ Rockstar – Post Malone, 21 Savage

♡ New Rules – Dua Lipa

♡ Havana – Camila Cabello, Young Thug

♡ Back to you – Louis Tomlinson, Bebe Rexha

♡ Think before I talk – Astrid S

Jeg digger disse sangene selvom det er veldig mye forskjellige stiler? Er det stiler man sier? Uansett, jeg har ingen type musikk jeg liker bedre enn andre. Jeg kan like både gangster musikk og klassisk musikk. Okei, kanskje ikke klassisk men du skjønner hva jeg mener! 

Herregud, det er sykt at jeg faktisk smiler på disse bildene, haha. Jeg hater å smile på bilder! 

Nå skal jeg straks begynne å fikse meg litt. Jeg skal nemlig i et ganske så spennende møte i dag. Jeg kan dessverre ikke fortelle hva slags møte dette er, det er jo heller ikke sikkert det det er snakk om blir noe av. Forhåpentligvis gjør det det, og da får dere også vite om dette. Senere idag blir det sikkert en liten lunsj, også har jeg veldig lyst til å dra på kino. Jeg har mast på en venninne i flere uker nå, men av en eller annen grunn får jeg aldri svar på dette med kino haha. (Hei, Martine). Så i dag blir det enda mere mas! 

Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere! Ta vare på hverandre, love you all♡

7 kommentarer

Siste innlegg