Jeg skal finne deltakere til neste sesong av PARADISE HOTEL

Hallo alle sammen♡

Hvordan har dere det i dag? Jeg har det supert. Jeg kan endelig dele at jeg, Martine og Aleks skal ut å finne deltakere til neste sesong av Paradise Hotel! Hvor kult er ikke det? Paradise Hotel var virkelig en opplevelse jeg unner alle. Hvis du ønsker å møte oss og castingen er det bare å komme. Dette skjer allerede imorgen.

Vi skal ut på et sted som kalles Lawo her i Oslo hvor vi skal først og fremst kose oss og selvfølgelig prøve å finne mennesker som passer inn på Paradise. Jeg gleder meg masse og tror dette kommer til å bli veldig morsomt! 

Det kommer til å bli filmet litt, så hvis det ikke gjør noe for deg og du har lyst til å være med på neste sesong av Paradise Hotel anbefaler jeg deg virkelig til å ta turen til Lawo i morgen! Det er selvfølgelig bare å komme bort å prate med oss, det er jo det som er meningen. Vi kommer også til å gå litt rundt! For å kunne være med på Paradise Hotel må man jo sende inn en søknad, men det beste av alt er å møte oss i morgen. 

Det er aldersgrense 20 år på dette utestedet, samme som på Paradise Hotel! 

Jeg gleder meg masse, håper det kommer masse fine mennesker! Ha en fin dag videre så blogges vi, ta vare på hverandre! Love you all♡

21 kommentarer

Siste innlegg