I dag skal jeg være barnslig

Heihei alle sammen!

Hvordan har dere det i dag? Jeg har allerede vært våken i flere timer og det er virkelig ikke likt meg på en lørdag! Jeg våknet faktisk før klokken 09. Det gjør jeg ikke i ukedagene engang! Så jeg er litt stolt over meg selv haha. Håper døgnrytmen min snur seg nå. Hvert fall for noen dager! Den blir jo ødelagt igjen med engang.

Nå sitter jeg faktisk hos Splay sammen med masse andre youtubere. Idag er det noe som kalles splayday, noe som egentlig bare er morsomme aktiviteter for alle vi som er med i Splay. Det er så kult at de faktisk arrangerer dette!

Akkurat nå har vi en liten gjennomgang på hvordan man skal merke dette med reklame både på blogg, Instagram og YouTube. Det trenger vell alle, hvert fall jeg syntes dette er ganske vanskelig og det er mye jeg ikke har tenkt på før nå fant jeg ut haha!

Idag skal vi blant annet på rush (trampolineland) jeg gleder meg masse, jeg elsker jo sånne ting og jeg elsker å kunne være litt barnslig noen ganger. Vi skal også kjøre russebuss til rush, det blir også veldig morsomt er jeg sikker på. Vi skal rett og slett rulle til trampolineland haha.

Det blir en travel dag i dag, jeg er også bedt i en bursdag i kveld! Så planen er å dukke opp der også! Splayday varer jo faktisk hele dagen så jeg er nødt til å reise herfra før, for å faktisk rekke bursdagen.

Nå legger jeg fra meg telefonen, vi blogges senere babes! Ha en fin dag videre, ta vare på hverandre. Love you all!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg