Jeg føler meg som et lite barn..

Processed with VSCO with p5 preset

Heihei og god lørdags kveld alle mine fine♡

Hvordan har dere det? Jeg er super giret og har kun klart å tenke på en ting i dag, og det er at jeg reiser i morgen tidlig – Gud som jeg gleder meg. Jeg føler meg nesten som et lite barn. I dag har jeg hatt en veldig rolig lørdag uten så veldig mye på agendaen. Når jeg tenker meg om har jeg faktisk ikke gjort noen ting nesten, det er veldig deilig noen ganger. Jeg er en person som nesten alltid venter med ting til siste liten, nesten så jeg alltid får litt dårlig tid. Jeg har enda ikke startet å pakke til reisen, noe som plager meg litt. Det er så kjedelig å pakke og jeg skulle ønske jeg var ferdig med det! 

Det er veldig mange som er spente og har gjettet på hvor Martine, Sofie og jeg skal reise i morgen. Overraskende nok er det faktisk mange som har gjettet helt feil! Jeg trodde de fleste skulle gjette riktig med en gang, slik var det altså ikke. Det gjør det bare enda mer spennende å dele hvor vi er på vei i morgen. Dere kommer til å bli så glad! Vi skal virkelig kose oss på denne turen. Jeg har aldri vært i denne byen før og har hatt lyst til det veldig lenge så nå er jeg super klar til å komme meg avgårde. 

Det eneste jeg må gjøre nå er å begynne å pakke, så om kun et par timer er vi på vei… Vi blogges babes! Ha en fantastisk dag videre♡

Processed with VSCO with p5 preset

15 kommentarer

Siste innlegg