Gårsdagens festligheter – Bildedryss

Annonse – lenker – Nelly

Heihei alle sammen ♡

Hvordan har dere det? Jeg har akkurat kommet meg ut en tur etter gårsdagens festligheter, jeg hadde det utrolig koselig i bursdagen til Newa og er kjempe glad for at jeg fikk komme! Nå er jeg på vei ned til byen for å filme noe greier, det er selvfølgelig hemmelig haha.. Jeg hater selv at alt av sånt skal være så hemmelighetsfullt, men sånn er det bare. Jeg beklager!

I går spiste vi deilig mat og drakk enda deiligere drinker på et sted som heter Champagneria. Det ligger midt på Solli plass! Jeg anbefaler ikke å dra dit om man er mange, det tok evigheter før vi fikk det vi bestilte og ansatte var ikke akkurat super hyggelige.. Nærmest frekke faktisk! Slik har det visst vært der en stund! Menmen, da vi endelig fikk det vi bestilte var det god stemning rundt bordet med oss jentene.

Birthday girl ♡ Haha, jeg dør av gavene hun fikk. Hun er jo så på det at hun liker kriminelle gutter, hva er vel ikke bedre enn håndjern da?

LIGNEDE BELTE – HER

Som sagt, en utrolig koselig kveld. Det ble ikke så veldig sent på meg og jeg dro ganske tidlig hjem. De andre skulle jo ut på byen, det droppet jeg! I dag har jeg et par ting jeg må få gjort, jeg skal straks dra å filme noe greier. Tiden løper alltid fra meg når det er ting jeg må rekke.. Jeg skjønner ikke det, haha! Når jeg ikke har noe å gjøre går tiden liksom så sakte, men når det er ting jeg må gjøre går tiden alt for fort. Heldigvis er jeg tidsnok denne gangen!

Det er forresten i dag fine Newa har bursdag, gratulerer så mye med dagen!! Du er bra. Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere! Love you all ♡

20 kommentarer

Siste innlegg