Dumme ting gutter gjør under sex & Flaue sex historier..

Hallo alle mine fine♡

Her om dagen satt jeg å pratet med noen venninner om egentlig alt mulig, og da gikk temaet etter vært inn på sex og flaue ting som har skjedd under sex. Veldig morsomt haha.. Derfor tenkte jeg det kunne vært morsomt å skrive et lite innlegg om. Vi snakket ikke konkret om hva som hadde skjedd med oss selv, men ting vi har hørt fra andre og rett og slett bare flaue og dumme ting folk (gutter mest av alt, ettersom det er de vi jenter som oftest har sex med haha) gjør under sex. 

Masse fine jumpsuits – HER.
 

🌸Dumme og flaue ting gutter gjør under sex🌸

Sier feil navn – Bare tenk deg for ille og flaut det faktisk må være å bli kalt for feil navn i sengen. Og ikke minst hvor flaut det helt sikkert er for han (eller hun) som sa feil navn. 

Stønner alt for høyt – Dette er etter min mening bare tåpelig, haha.. Det er nesten åpenbart at man faker det om det er kjempe høy stønning, om ikke er det bare veldig rart..

Snakker om forskjellige ting – Det å skulle begynne å snakke om helt randomme ting under sex gir jo ikke mening, hva tenker man egentlig på da? Ikke deg og sexen hvert fall.

Når han ikke vil kysse jenta etterpå – Okei, dette har jeg hørt om så utrolig mange ganger. Det at gutter ikke vil kysse jenta etter at hun har gått ned på deg, altså hvorfor ikke? Er penisen din virkelig så ekkel? Stakkars jente da..

Snakke for dirty og prøve å være sexy – Når man prøver å være mer sexy enn det man er blir det bare patetisk og da blir man hundre ganger mindre sexy enn det man var til å begynne med, haha.. 

Stille for mange spørsmål – Spesielt om det bare er et one night stand.

Jeg tenkte også å gjøre en veldig morsom og kul greie – Jeg vil at du skal kommentere en flau sex historie som du har hørt eller opplevd selv i kommentarfeltet eller sende meg en melding på andre sosiale medier, så skal jeg lese opp masse historier på en YouTube video (som så klart postes her på bloggen også). Det blir selvfølgelig anonymt og ikke minst sykt morsomt for meg å lage og for dere å se på! 

Jeg håper du har lyst til å hjelpe meg med dette og sende inn din, en venn eller bare en historie du har hørt. For å kunne lage denne videoen trenger jeg din hjelp 😉 Som sagt, alt blir anonymt!

🌸🌸🌸

Abonner på YouTube kanalen min HER

49 kommentarer
  1. Jeg var på en festen til en venninne av meg. Jeg møtte en fyr som jeg flørtet litt med hele kvelden egentlig og etter hvert så havnet vi inne på et rom. Vi klina litt osv. Etter en liten stund så tok gutten hånda mi og førte den ned i buksa hans, og jeg fikk heeeelt latterkrampe fordi vedkommendes penis var utrolig liten. Skjedde ikke noe mer etter det for å si det sånn:)

  2. Jeg var på fest en gang hos en venninne og lå med en fyr som stønnet og kom nesten med en gang. Han stønnet så høyt at jeg ble flau og var nødt til å be han være stille, han ble så flau at han avsluttet løp ut av rommet og aldri så på meg igjen. Skjønner godt at han var flau!

  3. Det var egt ikke så flaut for meg, mer for han. Vi hadde holdt på en stund, og vi skulle pule da. Men så kommer problemet… HAN FÅR DEN IKKE INN. Hva skal man gjøre da??? Han ble flau, og sa han måtte gå. Har ikke snakka med fyren siden den gang

  4. Jeg hadde sex med en fyr jeg kjente, og da han kom, var det et syn uten like. Jeg klarer ikke å beskrive hvor komisk, og ikke minst ukomfortabelt det neste MINUTTET var for meg. For første og trolig siste gang skulle jeg ønske det var et kamera i rommet, slik at dere kunne sett hva jeg så!! Da han kom stønnet han først og fremst enda høyere enn meg, altså hvem gutt gjør det? Etterfulgt at han lå i sengen på ryggen, og bare lukket øynene sine i over ett minutt, og fortsatte å stønne høyt og lage mange svært uvanlige lyder! Jeg måtte gjemme hodet mitt i puta for å ikke få latterkrampe.. Aldri mer sex med han

  5. Var på en fest der en gutt ville ha med meg å en vennine på besøk etter festen, endte opp med at han villa ha trekant med begge oss men jeg ville ikke han og venninen min dro på rommet etter en stund kom hun ut å spurte om jeg kunne kline med henne under hun hadde sex fordi gutten hadde ikke lyst til og kline med henne. Tenkt noe så merkelig å ha sex men kan ikke kline med henne

  6. Jeg har hørt at det var noen som hadde sex, også brak penisen under prosessen. Helt sykt å tenke på.

  7. Var jomfru og var på fest, begynte å kline med en fyr og endte opp på et rom, var drit full så når jeg satt oppå ham, med klær da for hadde ikke kommet så langt, så sa jeg “må spy” og løp ut og satt på dass resten av kvelden😅 han fyren endte opp med å ha trekant med noen andre og jeg endte opp på noen madrasser i nedre etasjen med en annen fyr. Snakka om alt mulig og lata som jeg ikke visste hvordan man klina, så han skulle “lære meg” , detta hørte noen inne på et annet rom og de holdt på å le seg ihjel, jeg var 17 og de andre var rundt 20 så skjønner de godt. Det var jævla kleint å våkne opp med han andre fyren dagen etterpå for å si det sånn, og gangske happy for at ikke det ikke ble noe puling😂

  8. Var liksom ikke flaut for meg, men kanskje naboene. En natt når jeg sov, ble jeg vekket av et helsikens skriking. Jeg fikk jo panikk og trodde det var en jente som ble voldtatt eller lignende ute i gaten. Prøvde å se gjennom vinduet og se om jeg så noe, men så ingenting. Jeg prøvde å lytte på hvor skrikingen kom fra, og fant ut at det var naboen som skrek sykt høyt mens ho og typen pulte. Ble litt redd og trodde hun ble voldtatt først, men det var ikke tilfelle. De hadde bare høylytt sex. Noen dager senere så skrev jeg en beskjed på en postit-lapp og hang den utenfor døren deres, hvor det sto «Vet dere at det er ganske lytt i veggene og jeg kan høre dere ha sex. Jeg er ikke så glad i den skrikingen til dama, så håper dere kan dempe dere litt når dere har sex.». Kan ikke huske sist jeg hørte de pule etter den tid, tror de ble litt flau 😂😂

  9. Haha nå kom jeg på en veldig flau sex historie som skjedde med meg for et år siden😂 Okei, jeg og kjæresten min (han var 17og jeg var 16år) bestemte oss for å ha sex for første gang, også begynte vi bare også var vi alene hjemme trudde vi… Fordi moren til kjæresten min hadde kommet for og hente noe hjemme (hun hadde vært borte i 10minutter) også kom moren inn i rommet til kjæresten min og var bare “oja, unnskyld mente ikke og plage dere”også kjæresten min sa” mamma kan du ikke banke på elr gi varsel?”også mora lo bare og sa gutten min er blitt så stor, hun visste jo at vi var sammen alt og etter d har jeg vært veldig flau😂 Og vi er sammen enda og jeg er gravid som 17åring😀 Jeg har termin 15 august så ønsk meg lykke til🤭

  10. 1. En fyr gikk ned på meg en gang. I det jeg er på vei til å komme, og man så det tydelig på hele kroppen min, så stopper han for å spørre om jeg har problemer med å komme, og om det gjør vondt for oss jenter, what?
   2. Om man skal kose, og eller ha sex i en bil så kan det jo være lurt å gjemme seg litt. Vedkommende parkerte bilen på siden av en gate på dagtid en gang. Haha veldig smart. Da han dro ned bh’en min så kom det en eldre mann og titta inn. Jeg fikk selvsagt panikk, og det skjedde ikke noe mer da for å si det sånn. Han eldre mannen ble vel sikkert fornøyd da, haha.
   3. Syns egt også det er ganske kleint når gutter skal storprate under sex. Exn min pratet om hvor glad han var i meg, og hvor bra jeg var osv.. under sexen. For å så prate om hvor lenge han hadde holdt ut med ei annen jente da de hadde sex. Hvem jente vil liksom vite hvor lenge gutten pulte den forrige jenten, og hvor bra den sexen var. Hahaha så usexy.

  11. sex når man har mensen er veldig kleint
   spessielt når det ikke er i din egen seng og blodet går gjennom lakenet

  12. Dette må nok vært verst for exen min men jeg fikk en så lattekrampe at vi ikke klarte å gjennomføre!
   Oppvarming og alt var gjennomført og vi var så KLAR! Så da vi skulle utføre “dogystyle” og litt etter så prompa han! Og da mener jeg, det kom den fjerten ut av han. Han ble selv satt ut og sa “Oi”. Jeg lo som bare det og vrei meg av latterkrampe, dette gjorde jo han bare mer flau og til slutt ble han så flau at at begynte å le av det også. Da han hadde innsett hva han hadde gjort, lo han enda mer! Det endte med at vi stod opp, lagde oss litt mat og deretter gjennomførte vi der vi slapp av. Før vi gjorde det igjen sa jeg klart ifra “ikke fis denne gangen”. Så meldinger fra han var ikke lengre et pling men “prompelyd”. Bare for å understreke ;)…

  13. Et kjæreste par hadde vært sammen i 3,5år også hadde dem hadde de hat det også hadde han opført seg veldig rart. Han hadde spyttet på henne, holdt henne i håret kjempe hardt også hadde han ropt ut feil navn 2ganger. Jenta hadde da sakt stopp, men han bare fortsatt. Jenta måtte da begynne og røske seg løva og begynne og slå til han son at han slapp. Noen dager etter på hadde hun hørt at han var sammen med noen andre. Han hadde da ropt ut hennes navn i sexen demmes og vært så voldelig for det var son dem hadde det. Jenta slo umiddelbart opp med han gutten. Jenta hadde også fått vite at Han ikke vært med kompiser får hun kommen men på en fest.

  14. 1. Da vi hadde kosa en stund og vi skulle videre til at han skal inn i meg, så skjedde det. HAN KOM IKKE INN! Det var så flaut at jeg døde innvendig. Problemet var at han hadde et veldig stort utstyr kan du si. Heldigvis gikk det etter en stund, men “ventetiden” da han prøvde å komme inn var veldig flaut!!!
   2. Jeg møtte en fyr som kom hjem til meg og vi begynte å kose. Dette førte selvfølgelig videre til sex, men etter en kort stund sier han “Uhm, jeg tror du blør”, like etterpå står vi på badet sammen og tørker av blod. Det var flaut det!! Det var ikke mensen, men bivirkninger av p-piller som jeg kun hadde brukt en uke. Så tips til nye p-pille-brukere: blør du noen av dagene og noen dager ikke i starten, det betyr ikke at det er trygt å ha sex uten at det er blod overalt på dine “blodfrie dager”!

  15. altså, jeg ble med en dude hjem etter fest, begge var meget fulle. jeg har den tendensen til att nårr jeg blir for full så mister jeg litt av følesene der nede, og det skjedde jo selvfølgelig denne kvelden😅 vi hadde sex og han stønnet og koste seg, mens jeg faktisk ikke kjente en ting, følte litt stakkarslig på denne gutten så endte opp med at jeg faket det:)
   MEN, ikke nok med det, siden jeg ikke kjente noe så tenkte jo jeg at hanj kunne gå ned på meg så jeg også kunne få litt nytelse av denne kvelden, men han NEKTA, så jeg gikk på badet hans(det er rett ved siden av rommet) hadde på porno på full ly på telefonen min, og fullførte meg selv:))

  16. Jeg var på en fest, var full, men husker dette veldig godt. Jeg flørtet med en gutt hele kvelden. Han var for full, kjente meg ikke igjen. Han hadde på seg solbriller, så jeg viste ikke helt hvordan han så ut, men han var deilig. Vi ende opp i et rom vi begynte å kline å ta på hverandre. Til slutt var vi nakne og han lå på meg, under sexen, ble han svett og det kom en dråpe svett i munnen min. Han skulle til å ta av seg brillene at jeg seg at det var bestekompisen til broren min, og han har liksom vært hjem til oss nesten vær dag i mange år. Jeg så at det var han. Jeg fikk panikk og dyttet han vekk og løp hjem. Han husker jo selvfølgelig ikke dette, men jeg gjør. Etter det har jeg brukt tiden min i rommet når han er hos oss, værste er at han oppfører seg helt vanelig mot meg, men jeg klarer ikke å se han i øynene. Han sendte meg en snap her om dagen der det sto “hvorfor har du blitt så rar mot meg i det siste? Jeg og du er jo som søster og bror”. KLEINT.

  17. Første gangen jeg hadde sex med exen min! Dette er heldigvis endel år siden, og vi var vell 16år. Det var første gangen han gjorde det. Vi satt i gang inne på barndomsrommet mitt hos mamma og pappa, men sengen knirket veldig og det ble klumsete. Da foreslo han at vi tok madrassen ut av sengen og la den på gulvet for å fortsette, og dette tok vell rundt 10min… jeg hadde helt mistet lysten men ville vise at jeg var “erfaren” og gi et godt inntrykk. Rett etter vi startet igjen hørte vi foreldrene mine sine stemmer i huset og han turte ikke å fortsette. Så det var den første-sexen! Varte vell i 30min, men bare 1-2min var faktisk sex og i tillegg helt forferdelig. Husker jeg revurderte forholdet etter dette, og tenkte at dette ikke kunne fungere. Likevel var vi sammen i 2 år og sexen bedret seg heldigvis! Haha, huff

  18. Hadde one night stand også begynte jeg å blø etterpå uten at jeg merket det.. jeg våknet dagen etterpå og la merke til blod som var begynt å bli mørkt/brunt på lakenet og dynen. Turte ikke å si noe til han. Det var ekstremt flaut og jeg håper han alltid konfronterer meg med det

  19. Hørte om noen som skulle ha trekant, der d var to gutter og en jente. Å da jenta skulle gå ned på den ene gutten, så stønnet han åsså ropte han ut den andre gutten sitt navn. Åsså etter d synes jenta d var litt flaut, så de to guttene holdt på mens hun bare satt der😂 D var jo sikkert kjempe kjedelig for jenta når de to guttene var mer innterresert i hverandre enn i henne😂

  20. Hei! Bare lurer på hvorfor du og Martine aldri er med hverandre mer? Hvis det har skjedd noe, kan dere ikke bare si det, slik at vi slipper å være bekymra

  21. En venninne av meg fortalte meg denne historien og jeg vet ikke om jeg skal kalle denne hendelsen morsom eller tragisk, kanskje en god blanding. Hun hostet en fest hjemme hos seg hvor det var flere fra vennegjengen på besøk og noen ukjente. Da festen gikk mot slutten var det en fyr fra vennegjengen som hun egentlig ikke kjente så godt som hadde blitt igjen, det var mye small talk og ganske kleint før de bevegde seg mot senga. Hun var egentlig ikke så veldig gira på han, men ganske så gira på å komme seg videre å tenke på noe annet enn eksen. Men ting gikk kanksje litt for fort frem og når de begynte var hun ikke helt klar så hun synes det ble mer irriterende og kjedelig enn godt. Det er en stund siden jeg har blitt fortalt denne historien så akkurat hva som ble sagt og hva som skjedde her husker jeg ikke så godt. Men hun spurte vell hva han holdt på med eller no sånt? Ba han slutte og sa at hun ikke var gira mer, fikk vell frem at han burde komme seg hjem. Han gikk på badet for å fikse seg litt eller noe. Når han var ute av rommet så hun at det var en god del blod i senga. Hun ble dritflau. Dagen etterpå snakket hun med en som kjente denne fyren godt og da fikk hun vite at det var han som hadde revnet og blødd utover henne. Hun fikk også vite at det var hans første gang og at han var sykt flau. Hun visste jo ikke at dette var hans første gang, da ville hun aldri hatt sex med han og hvertfall ikke kastet han ut midt i akten…

  22. Jeg var med en fyr hjem etter en en lang kveld på byen. Vi var ikke så fulle egt. Vi la oss i senga, han kledde av meg og jeg han. Han hadde brukt opp alle kondomene sine så det ble ikke noe kondom, men heldigvis går jeg på p-piller. Men i hvert fall, så vi bare begynte. Begynte bra, men etterhvert begynte han å få hoste anfall, så han hosta meg i tryne, etter hvert kom det slim fra halsen og rett i trynet mitt. Det ble ikke mer etter det. Men heldigvis gikk det ikke lengre.

  23. Var med en fyr hjem på ONS ganske tildlig på kvelden ettersom jeg var sliten, vi gikk opp i sånn typ 8 etasje . Han gikk først inn døren og jeg etter, det første som møter meg der er hele familien hans ?+ besteforeldre og hele pakka. De så veldig klart at jeg ikke kjente fyren og han kjente ikke meg, men forsto hva vi skulle. Vi stakk inn på rommet hans, haha. Han begynte å kle av seg og runke forran meg, jeg skjønte ikke helt hva som skjedde men så sier han veeeeeldig høyt “runk meg runk meg” jeg begynte å le og runke han. Han kom klæra mine, jeg ble så sint og stakk. Da jeg gikk ut stirret hele familien på meg og jeg bare løper. HAHAHAH, dette er det værste jeg har opplevd i hele mitt liv

  24. Var en gang jeg hadde sex, også var vinduet åpent. Senga mi står inntil vinduet, så man kan se ut. Jeg satt oppå fyren, også hører vi det kommer noen som går utenfor, så vi stoppa litt opp. Også skal jeg bare bevege meg litt sånn at de ikke kunne se meg, og da kommer verdens største fittefis. Gjett om de som gikk utenfor skikka mot vinduet da og ser meg sitter oppå han….

  25. Jeg hadde snakket litt med noen på tinder, og så etter litt tid avtalte vi å møtes. Vi dro ut for å ta en drink, og kom faktsik sykt godt overens. Når kvelden gikk mot slutt, tenkte vi begge at det var en god ide å tilbringe natten sammen. Vi dro hjem til hans leilighet. Det var mørkt og han slo ikke på lyset, han ba med liste meg og være helt stille. Inne på soverommet begynte vi å ha sex. Under sexen stønnet jeg en gang, og da fikk jeg streng beskjed om å være stille. Jeg skjønte ingenting. Han prøvde også å dempe lyden mot senga. Plutselig, mens jeg lå under han, hører jeg et lys bli slått på i stua, og en dame kommer inn. Det var søstra hans, og hun hadde sovet på sofaen hele tiden. Han ba hun bare gå ut igjen, så vi kunne fortsette. Aldri mer sex med han.

  26. Jeg hadde en veldig «klein» episode med typen min som jeg har vært sammen med i 3,5 år. Vi skulle ha foreplay, og han skulle ned på meg også gikk han ned, også tror jeg ikke han helt tenkte seg om og blåste rett og slett luft inn i skjeden min, og han fikk det rett tilbake i retur i ansiktet hans… Tror ALDRI jeg har vært så flau i hele mitt liv……

  27. Hadde for en del år siden sex med en som var jomfru. Eller sex hadde vi vel egentlig ikke, for han hadde den nemmelig ikke inni meg. Men derimot mellom rumpa mi og madrassen. Han stønnet som en gal og klarte tydeligvis å komme på denne måten også. Jeg hadde ikke samvittighet til å si noe. Og på toppen av det hele klarte han å prestere å si etterpå at han aldri hadde sett for seg at første gangen han skulle ha sex kunne være såå bra. Ler meg ihjel!

  28. Jeg var i et forhold 3 år siden så meg og exen var sammen sånn 2 år eller noe. Vi var ganske aktive og prøvde mange nye ting. Det flaueste jeg har opplevd med han er at vi hadde 69 så klarte jeg å brekke meg til jeg prompet han opp i trynet! Herreguuuuud ka kleint det var ..jeg ville dø 😂😂

  29. jeg pulte kjæresten min for første gang (var jomfru) og så blødde jeg igjennom lakenet og inn i madrassen (superkleint for meg) Vi var egentlig alene hjemme så vi skulle bære madrassen ned for å vakse den men så kom faren inn døra og så blodet. han spurte hva vi hadde gjort og så sa kjæresten min at vi hadde lekeslåss og at jeg begynte å blø neseblod! jeg spiste middag der etterpå og stemningen (både mellom meg og kjæresten, og mellom meg og faren) var superklein!! uff kommer aldri over det og merker at hver gang vi gjør d nå har jeg angst for at det skal skje igjen:((

  30. Hei Isabelle❤️ Jeg er en STOR fan av deg! Jeg har laget en sånn greie, vet ikke helt hva det heter men det er sånn til yt. Og du har fått noen sånne. Jeg har veldig lyst til at du skal se den, men jeg har ikke Instagram! Men jeg lurte på om du kunne legge meg til på snap så jeg kunne sende den til deg, så kan du bare unnfriende meg! PLEASE svar🙏🏼 Love you!❤️🤤😍😘

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg