Dyreplageri, plastikk & dirty bikini bilder?..

MASSE FINE BADEDRAKTER – HER.


🌸UKEN SOM GIKK🌸

Akkurat nå:
Akkurat nå ligger jeg faktisk i sengen, klokken er 0300 på natten og jeg sitter oppe å blogger. I Norge er klokken 0900 akkurat nå, det er så merkelig å tenke på at solen står opp der nå, mens her hvor jeg er er det fortsatt bekmørkt. Jeg ligger oppe nå ganske sent å skriver for i morgen har jeg nemlig ikke tid til det! Da skal vi være ute hele dagen, noe jeg gleder meg masse til!

Ukens høydepunkt:
Jeg har fått startet ordentlig med den nye YouTube kanalen min og jeg har fått lastet opp masse videoer allerede, jeg er så giret og jeg vet at jeg kommer til å være det lenge. Vi er nå allerede over 12 000 mennesker, på litt over en uke – det er jeg sykt stolt og glad for. Abonner og sjekk ut kanalen min HER. Denne uken er jo egentlig et høydepunkt i seg selv da jeg er på reise. Jeg er i USA, Orlando som helt sikkert alle har fått med seg haha. Denne uken har vi vært en tur i Miami, en by jeg lenge har hatt lyst til å reise til!

Jeg har også gjort noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre, eg har gjort noe jeg har fryktet hele livet mitt så å føler jeg meg som den tøffeste personen i hele verden. Jeg er så stolt og glad! Det er kanskje lite for noen, men for meg er det stort. Det kommer forresten en video om det senere i dag, så det er bare å følge med og glede seg – det gjør jeg!

Ukens nedtur:
Været haha. Det er skikkelig kjipt at været bokstavelig talt ødelegger veldig mye her borte. Her er det faktisk slik at ting stenger og utsetter på grunn av været! De leker ikke med sikkerheten til folk da, noe som selvfølgelig er veldig bra. Man skal ikke tulle med lyn og torden, hvert fall ikke her borte har jeg skjønt. 

Ukens irritasjon:
Dyreplageri, dette kommer også veldig godt frem i videoen som kommer på bloggen og på minn YouTube kanal senere i dag. Jeg blir fysisk kvalm og uvel av at dette faktisk skjer – at mennesker kan behandle andre skapninger som leker, ikke kult. En annen ting jeg har tenkt på og irritert meg denne uken er miljøet, plastikk og hva som faktisk skjer rundt i verden om dagen. Jeg delte en video på Snapchat (isabelleeriksen) og på Instagram (isabelleeriksen_) her om dagen hvor det ble vist hvor mye plastikk, dritt og søppel som flyter rundt i havet. Mennesker er fæle og ødelegger faktisk jordkloden! Stakkars dyrene som må leve på samme planet som oss mennesker. Jeg vet ikke engang hva jeg skal si! 

Ukens tanke:
Når det kommer til punktet over her også så er jeg ikke helt ferdig med dette maset om miljøet, plastikk og slikt. I det siste og spesielt etter at jeg så den videoen har jeg lagt veldig godt merke til hvor mye unødvendig plastikk og slike ting som faktisk blir brukt og kastet. På restauranter for eksempel, da får vi et nytt sugerør for hver gang vi får ny drikke. Servitørene sparer ikke akkurat på sugerørene. I butikken blir det brukt flere plastposer enn nødvendig! Ikke greit. Hvorfor bryr liksom ikke folk seg nok. Greit nok at dette ikke kommer til å gå utover oss som lever nå, (mest sannsynlig ikke hvert fall, jeg vet ikke jeg er ingen forsker eller astronaut) men det kommer til å gå utover de uskyldige menneskene som kommer etter oss..

Ukens antrekk:

 Processed with VSCO with b1 preset

LIGNENDE HATT – HER

Processed with VSCO with c1 preset

BIKINI TOPP – HER.

BIKINI TRUSE – HER. (Forskellige farger)

LIGNENDE SOLBRILLER – HER.

LIGNENDE NYDELIG KJOLE – HER.

MASSE FINE BADEDRAKTER – HER.

Ukens mest leste innlegg:

Ukens spørsmål// ORANSJ HÅR. MIN VEKT. BIFIL ELLER LESBISK. PORNO ++

HAN HAR KUTTET TUNGA SI I TO..

Filmer med min iPhone UNDER VANN..Hva skjedde?! – VIDEO

Miami Beach – (Dirty?) Bilder fra stranda.

🌸🌸🌸

7 kommentarer
  1. Helt enig i det du sier om dyreplageri og miljøet, det er helt fryktelig!!😭 Jeg elsker dyr og engasjerer med veldig mye for miljøet, så når jeg hører et så stort forbilde synes det samme som meg blir jeg veldig glad❤️😭❤️ Elsker deg så høyt Isabelle!!

  2. Blir helt oppgitt over deg.. når du snakker om dyreplageri i dette innlegget og i neste innlegg så betaler du for aktiviteter som er dyreplageri.. Kjenner at jeg blir irritert når du ska fremstå som en person som ikke støtter dyreplageriet for å få flere til å like deg, men sannheten kommer ganske godt frem at du har null kunnskap om dette temaet. Neste gang du vil ha fine bloggbilder med dyr burde du tenke deg om 2ganger.

  3. Korsen e den svarte bikinien i størrelse? Veksler mellom ti størrelser så litt usikker på Ka æ skal ta

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg