Bildene som aldri kom på bloggen – Florida del 2.

Heihei alle mine fine ♡

Hvordan har dere det? Jeg har akkurat våknet her hjemme i min egen seng, noe som var utrolig deilig. Hele gårsdagen ble brukt på å reise fra Florida og hjem igjen til Norge! Jeg tenkte derfor det var på tide med en siste del med «bildene som aldri kom på bloggen» Florida edition. Jeg vet at dere elsker disse innlegget og jeg skjønner veldig godt hvorfor. Det er jo morsomt å se stygge bilder av andre og le litt, så bare hyggelig 😉 Tro meg, dette er morsommere for dere enn det er for meg haha. For å være helt ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor jeg utsetter meg selv for dette, menmen det er bra jeg har selvironi og kan le av meg selv.

Håper du får en god latter, det fikk jeg da jeg så disse bildene for første gang:

Haha, dette ble tatt i Miami på hotellrommet jeg hadde der alene. Noe som ikke akkurat var verdens enkleste ting når jeg ville ta bilder av den fine utsikten fra rommet. Jeg var som sagt alene og var nødt til å ha på selvutløser for så å løpe bort til vinduet å posere. Da hadde jeg jo vare ti sekunder på meg så det var ikke alltid jeg hadde tid til å få dyna rundt meg så mange bilder ble sånn her.. Noen enda verre også der både pupper og rumpe syntes, det var for drøyt til og med for dette innlegget..

Skjønner ikke helt hva som skjer her.. Fint bilde ble det hvert fall ikke!

Meg som forteller hvor fotografen burde stå når h*n tar bilder.. hehe 🙂

Ja nydelig.. Ingen kommentar!

Skjønner ikke hva som skjer part 2..

Skjønner du hvorfor dette bilde ikke ble brukt? Det så ikke akkurat så veldig bra ut der jeg står foran setet haha.. Bilde var i seg selv ikkenoe fint.

Haha dør av det her.. In action!

Aner ikke hva som skjedde her, sikkert noe sykt morsomt 😉

Fikser litt på badedrakten, det er viktig vet dere. Man vil jo ikke være uheldig med badedrakten der nede haha..

Prøvde å leke sexy? Funka dårlig Isabelle..

Meg som blir irritert når folk skal gå i veien.. hehe!

<3333 favoritt bildet!

Verdens fineste pose!! Not.

Meningen med disse bildene ved dusjen var seriøst meningen skulle bli kule og sexy, vell – det ble ingen haha.. For at dusjen skulle funke måtte man holde inn knappen hele tiden og det gikk ikke akkurat som planlagt.

Meg som blir irritert av at folk skal gå i veien part 2.

Uff nå er jeg flau. Dette må uten tvil være et av de innleggene med de aller styggeste og morsomste bildene av meg! Jeg håper uansett du fikk deg en god latter og syntes det var morsomt. Jeg blir glad når jeg får andre til og le, selvom det noen ganger går på min egen bekostning!

Ha en nydelig dag videre babes, uansett hva du velger å finne på. Ta vare på hverandre. Love you all ♡

34 kommentarer

Siste innlegg