På innsiden av min telefon

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg! Nå er det en god stund siden jeg har hatt et litt personlig innlegg med dere, derfor tenkte jeg å vise dere alt på innsiden av telefonen min. Telefonen er jo livet mitt og jeg føler meg helt naken uten den, derfor er den veldig personlig. Sist jeg la ut et lignende innlegg hadde jeg et annet bakgrunnnsbilde, andre folk jeg hadde snakket nylig med – alt er egentlig helt nytt haha! Jeg digger selv å lese og snoke litt i andre sine telefoner, så jeg håper du syntes det er spennende å ta en titt i min telefon.

_________________________________

Bakgrunnsbilde:

Hvor kult er ikke dette bildet? Det er faktisk noen som har laget det til meg og postet på Instagram, syntes det er så koselig at folk gjør det og tagger meg!

Mine apper og forsider:

Svarer aldri på meldinger, haha uff.. Jeg er så dårlig til det! Legg også merke til hvor mange e-poster jeg har! Hater spam.. Dør over at jeg fortsatt har tinder liggende på telefonene, bruker det så å si aldri.

Siste messenger melding:

Siste Facebook samtale var faktisk med en manager!

Samtalelogg:

Mine bestevenner på Snapchat:

Det er noen jeg måtte retusjere over da jeg ikke vet om disse personene syntes det er greit om jeg legger ut. Til alle som spør hvor mange dager jeg har med folk på Snapchat – her har dere svaret. Ingen, haha!

De siste bildene jeg tok/ På min kamerarull:

Min siste selfie:

Siste samtale jeg hadde på Instagram:

Faktisk en som har kritisert meg og slengt litt dritt før, haha! Alltid hyggelig å få slike meldinger som dette uansett, jeg setter pris på det og tar alltid i mot konstruktiv kritikk. Selvom det ikke er alltid det jeg får, men rett og slett ufine meldinger. Menmen, som sagt over her – trist å si det, men er vandt til det!

Siste screenshot:

Wohoo, jeg har blitt verifisert på Instagram!! Veldig gøy. 

_____________________________________________________

🌸🌸🌸

Det var hele min telefon i bilder! Har du noen av de samme appene, eller like mange uleste meldinger? Let me know. Husk at om det er noen innlegg du ønsker på bloggen eller noen videoer du vil se på YouTube fremover så er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg prøve å få gjort det du ønsker. Ha en nydelig dag videre babes, husk å ta vare på hverandre og være mot andre slik du vil at andre skal være mot deg. Vi blogges senere, love you all♡

12 kommentarer

Siste innlegg