Mine favoritt youtubere!

Som jeg har nevnt tidligere følger jeg nesten ikke norske profiler på YouTube (bare vennene mine såklart). Jeg syntes det er mye mer spennende å følge med på disse:

David Dobrik – Min all time favoritt. Jeg bare elsker denne gutten her, haha. David driver med vlogging og finner på masse syke ting med guttegjengen sin, det er så morsomt å se på. Alle videoene hans varer også like lenge 4:20, noe som er internt for røyking av hasj som de driver med tror jeg. Det er jo lovlig i California der dem bor.

Jeffree Star – Jeffree er bare rå. Han driver mest med sminke og er dønn ærlig om det er noe han liker eller ikke liker. Jeg er ikke verdens største fan av sminkevideoer, men Jeffree gjør det morsomt. Elsker også at han ikke bryr seg om folk kaller h*n for han eller henne.

James Charles – James er bare nydelig syntes jeg, og skikkelig ydmyk etter hva jeg  har fått med meg. Det digger jeg med han, han er så takknemlig! James Charles legger også ut mest om sminke, men han har andre morsomme videoer også.

The ACE Family – The ACE Family styres av et kjærestepar som nå har to småbarn. Jeg trodde ikke jeg var en av dem som skulle like å se på familie kanaler, men disse er bare skjønne. De vlogger og deler masse fra hverdagen sin.

Shane Dawson – Shane, hvor skal jeg starte? Jeg elsker han, haha. Shane er kjent for sine serier som han har laget til kanalen sin. Han har hatt serie med Jeffree Star, Jake Paul og nå holder han på med en serie om konspirasjonsteorier. Alt han gjør er bare så sykt gjennomtenkt og hardt jobbet med. Creds til han!

Alissa Violet – Det jeg digger med Alissa er at hun bare gir litt faen. Jeg syntes det er så ”deilig” å se på! Hun er egentlig også sykt morsom og legger som regel ut vlogger. Hun er litt sløv med YouTube nå om dagen, men digger fortsatt å se hennes gamle vlogger. Alissa Violet er jo ex kjæresten til Jake Paul.

Emma Chamberlain – Emma er en ung jente som akkurat har flyttet til LA. Jeg tror hun er født i 2000 eller 1999. Det jeg liker ved Emma er at hun er veldig morsom og igjen gir litt faen. Emma legger ut veldig mye forskjellig og man vet liksom aldri hva man får, noe som er kult.

Robin Birrell – Robin driver en kanal som også kjæresten Emma har en stor del i. De pranker hverandre med de sykeste, groveste prankene, noe jeg digger. Jeg elsker å se på pranks! De to gjør faktisk helt syke ting mot hverandre.

Nicolette Grey – Nicolette ble kjent fra showet DR. Phil der hun og moren var. Nicolette ble kjent som en skikkelig bortskjemt drittunge (sorry ordbruket, men det er sant haha). I starten syntes jeg også det virket slik, det var jeg ikke verdens største fan av. Men etterhvert som hun la ut flere videoer i uken syntes jeg hun virker som en veldig hyggelig jente. Hun og moren har også et kjempe godt forhold nå! Folk kan forandre seg, og det mener jeg denne jenta har gjort.

4ETG – Den eneste norske kanalen på lista, haha.. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke ante hvem disse var for noen uker siden, men Agnete viste meg dem og de er seriøst døds flinke. De finner på masse gøy!

Alle mine venner – Kan jo ikke glemme alle mine YouTube venner som jeg så klart følger med på!

16 kommentarer

Siste innlegg