Tanker på en søndag!

❤️ Det er morsdag i dag og jeg tenker ekstra mye på mamma. Jeg kunne faktisk ikke bedt om en bedre mamma enn min! I love you. Gratulerer med dagen til alle mammaer der ute. Og en god klem til de som ikke har en mamma.

❤️ Jeg har fått helt dilla på Vampire Diaries ,igjen. Jeg har sett det hvert fall en gang før, men likevel er det spennende og jeg føler jeg legger merke til nye ting hele tiden!

❤️ Det er så deilig å våkne opp en søndag og ikke være bakfull. Nå er det en stund siden jeg har vært ute på byen, uten noen spesiell grunn, men jeg er bare så lei alle stedene i Oslo. Det er jo liksom bare det samme hver gang!

❤️ Jeg har en nabo som alltid spiller helt sykt høy musikk, og i dag er ikke et unntak. Det er faktisk helt ekstremt høy musikk og det gjør det faktisk vanskelig for meg å for eksempel filme en YT video til dere. Jeg tør ikke gå å si ifra, for da blir jeg den irriterende naboen og jeg har på ganske høy musikk innimellom selv, haha..

❤️ Jeg vil ha en ny sofa. Dette har jeg nevnt før, men jeg har enda ikke fått sjekket ut nye sofaer. Jeg vil ha en større slik at det er plass til flere for nå kan såvidt bare jeg ligge i den. Men med liten stue er det ikke lett. Har du noen forslag til hvor de har fine sofaer, gi meg beskjed.

 

Hva er i tankene dine i dag?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg