Jeg er usikker på meg selv..

Helt siden jeg startet denne bloggen å vokste og ble stor på sosiale medier har jeg fått haugevis med meldinger av leserne mine og jeg elsker det så klart. Noen med vanlige spørsmål, andre meldinger som er mindre hyggelige, komplimenter, men også lange livshistorier og hemmeligheter folk ikke tør å dele med andre.

Jeg syntes det er fantastisk at det er så mange der ute som faktisk føler at de kan stole på meg og snakke til meg om alt, samtidig som jeg syntes det er veldig vanskelig. Jeg får så dårlig samvittighet til alle jeg ikke rekker å svare, selvom jeg prøver så godt jeg kan og svarer så mange jeg har tid og energi til. Derfor velger jeg å skrive dette innlegget til alle mine nydelige følgere!

Det spørsmålet og ”problemene” jeg desidert får flest ganger er dette med selvtillit, usikkerhet, kroppspress og hvordan man kan føle seg bedre med seg selv. Jeg tror ”alle” inkludert meg selv syntes dette er veldig vanskelig. For jeg tror det er helt normalt og være litt usikker på seg selv, jeg er usikker på meg selv. Ingen er perfekte ! Og det er helt okei.

Det er helt vanlig å bli mer bevisst på hvordan man ser ut når man blir eldre og kommer i tenårene, men det er viktig å huske på at det er ingen fasit svar på hvordan man skal se ut. I tenårene forandrer kroppen seg ekstremt mye, man har masse hormoner og ikke minst mye å tenke på. Ikke vær så hard mot deg selv. Jeg vet at det er vanskelig og lettere sagt enn gjort, men det er faktisk det eneste man kan gjøre for at det skal bli bedre. Ikke se på ting som får deg til å føle deg dårlig, ikke gjør ting som får deg til å føle deg dårlig, ikke sammenlign deg selv med alle andre. For ingen er like, og godt er det!

Jeg skal være helt ærlig å si at det er dager jeg føler meg helt forferdelig, også er det dager jeg føler meg fantastisk. Det er så viktig å huske på at det kun er en dårlig dag, ikke et dårlig liv. Det kan helt sikkert også hjelpe å snakke med noen, enten helsesøster, venner, foreldre eller kanskje en psykolog som du ikke kjenner. Og igjen, ikke vær så hard mot deg selv! Men det viktigste av alt – gi hverandre komplimenter og dra hverandre opp, ikke ned. Bare tenk hvor lite tid du bruker på å si ”Så fin du var i dag” til en klassekamerat eller til og med noen du bare går forbi på gaten, og hvor glad denne personen blir. Det skal så lite til! ❤️

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg