Dette gjør meg så glad

😀 Familie og folk jeg bryr meg om – Noe av det viktigste for de aller fleste er familie og mennesker man bryr seg om. Familie er veldig viktig for meg og jeg er alltid opptatt av at de rundt meg har det bra – selvom det kanskje ikke vises så godt er det fakta. Jeg blir alltid glad når familie og mennesker jeg bryr meg om og setter pris på er samlet og har det hyggelig sammen. Elsker det!

😀 God mat – Jeg er veldig glad i mat selvom jeg ikke spiser så veldig mye. Jeg liker det meste og er aldri redd for å smake på noe nytt! Det er selvfølgelig ting jeg ikke liker og ting jeg liker. Noe som er veldig rart er at jeg ikke har en spesiell rett jeg elsker. Det kommer alltid an på hva slags humør jeg er i! Favoritten min kan være biff, salat, lasagne og veldig mye forskjellig.

😀 Hjelpsomme mennesker – Noe av det desidert verste jeg vet er mennesker som kun tenker på seg selv og ikke bryr seg om andre, noe av det beste jeg vet derimot er mennesker som faktisk bryr seg og som hjelper andre. Ser jeg noen på gaten eller en video av at noen hjelper en annen blir jeg så utrolig rørt at det er nesten så jeg begynner å gråte. Jeg har faktisk begynt å gråte av flere slike videoer, jeg blir så glad.

😀 Når sminken blir perfekt – Alle jenter vet vel hvor irriterende det kan være når sminken ikke blir som den skal. Når den da blir helt perfekt med en gang er det så utrolig deilig. Man blir på en måte lettet og glad over at det gikk som planlagt og at man ikke trenger å tenke mer på fjeset.

😀 Fine bilder av meg selv – Jeg som blogger og driver med sosiale medier er så klart veldig opptatt av bilder og at de skal se perfekt ut. Hver gang jeg har en photoshoot og tar bilder av meg selv er det flere hundre bilder som blir tatt og et par som jeg blir fornøyd med. Det hender også at jeg ikke blir fornøyd med noen bilder i det hele tatt, noe som ødelegger humøret mitt. Når jeg da har fått til et perfekt bilde i mine øyne blir jeg kjempe glad!

😀 En god film – Film og serier er noe av det beste jeg vet. Jeg har jo rundet hele Netflix og er alltid nødt til å ha på tven med enten en god film eller en serie på, uansett om jeg ser på eller ikke. Det finnes så utrolig mange dårlige filmer og det tar alltid lang tid å finne ut av hva man skal se på. Klarer jeg å finne en bra film blir jeg alltid super glad og koser meg.

😀 Ferie – Hvem digger ikke ferie? Jeg har så lenge jeg kan huske elsket å reise og dra til andre land og steder jeg aldri har vært før. Jeg elsker å utforske og gjøre ting jeg aldri har gjort før, det gjør meg lykkelig og rett og slett rik på livet og eventyr. Noe som betyr mye for meg!

😀 Nye ting – Som sagt på punktet over elsker jeg å reise og oppleve ting jeg aldri har opplevd før. Gjenstander som er nye og som jeg for eksempel har ønsket meg gjør meg også veldig glad. Det å spare opp og ønske seg noe for så å kunne gå å kjøpe det er en veldig god følelse og man føler virkelig at man har gjort seg fortjent til det!

 

Det er så viktig å tenke på de positive tingene vi har i livet! Spesielt når man har en dårlig dag eller en dårlig periode. Husk alltid på at det kun er en dårlig dag, ikke et dårlig liv!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg