Ting jeg hater og som irriterer meg..

 

Folk på fly 

Noe av det verste jeg vet er å sitte rolig veldig lenge, noe man blant annet gjør på fly haha. Og noe som nesten er enda verre da er når folk er irriterende. Jeg er nok ikke den eneste som syntes det er irriterende med folk som snakker høyt, barn som skriker, eller folk som tar ned sete med en gang man setter seg ned på fly.

Falske mennesker 

Noe av det verste jeg vet er folk som bare er falske. Jeg har brent meg på akkurat det så utrolig mange ganger, spesielt da jeg var litt yngre. Det å for eksempel baksnakke noen for så å gå bort og være super hyggelig face2face syntes jeg ingenting om. Baksnakking generelt hater jeg!

Folk som smatter 

Uff. Får helt panikk av dette faktisk! Jeg pleide å smatte skikkelig før, jeg husker stefaren min irriterte seg veldig over det og nå skjønner jeg hva han mener.

Folk som maser

Nei er nei, uansett hva det er snakk om!

Folk som sniker 

Det er bare respektløst spør du meg, spesielt om det er små køer. Om det er store folkemengder osv er det jo litt vanskelig å holde styr på, men når man åpenbart prøver å snike med vilje er det bare frekt.

Når noen skriver navnet mitt feil 

Tro det eller ei, men noe av det verste jeg vet er når folk skriver navnet mitt feil, haha!

Kø 

Åååh jeg er så utålmodig at jeg virkelig misliker å stå i lange køer som tar 100 år. Jeg er sånn som kan droppe å dra et sted bare fordi det er lang kø.

Folk som kommer alt for sent 

Hvis jeg har planlagt å møte noen klokken 14, men så dukker dem ikke opp før nesten 1 time senere er så respektløst. Spesielt om man ikke en gang har sendt melding om at man er for sen. Da bruker man bare opp tiden til en annen, og som man kunne brukt på noe annet.

Spam 

Du vet når du får 15 mailer om dagen med bare reklame spam.. Det er så irriterende. Derfor er jeg alltid så redd for å melde meg på nyhetsbrev osv. Det hender jo til og med at jeg ikke legger merke til viktige mailer fordi det er alt for mye spam.

Myggstikk 

Trenger jeg si noe mer? Uff, jeg hater myggstikk. Jeg klør alltid til jeg begynner å blø… Ikke digg! Bra ser det helle ikke ut.

Løgnere 

Folk som lyver er ikke greit syntes jeg. Det er greit nok at man dropper å si noe for eksempel, men når man virkelig lyver til noen andre er det ikke bra! Ærlighet varer lengst.

Folk som jukser 

Jeg elske å spille spill, det er så gøy haha. Og juks er noe jeg ikke syntes er kult i det hele tatt, da føler jeg liksom ikke spillet blir ekte.

 

Er du enig? 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg