Disse er jeg avhengig av

Hallo alle mine fine♡

Jeg er en av dem som er avhengig av å ha på TV i bakgrunnen når jeg gjør forskjellige ting. Da ender det alltid med at jeg setter på en serie fra Netflix og lar det stå. Jeg ser selvfølgelig på det også og finner fort ut av om det er en serie jeg liker eller om det er en serie jeg ikke liker. Jeg har fått meg et par favoritt serier som det alltid ender med at jeg ser flere ganger når jeg ikke har noe annet å gjøre. Single life, yes! 

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne noe man virkelig vil se på og syntes er underholdene, derfor tenkte jeg å komme med noen tips til serier som jeg elsker og rett og slett nesten er avhengig av! 

Modern Family – Dette må være et av de morsomste seriene jeg noen gang har sett. Har du aldri sett dette før anbefaler jeg deg virkelig til å se det, du kommer seriøst til å bli avhengig. Serien er en humor serie som handler om en familie som egentlig gjør veldig mye vanlige ting og grunnen til at det meste er morsomt er nok fordi man kan relatere seg til noe av det som skjer. 

Gossip Girl – Denne serien har jeg vel sett ferdig sånn fem ganger, det er nesten litt flaut å si. Det har vært en favoritt lenge og det jeg elsker ved denne serien er at det handler om tenåringer og drama i USA. Dramaet som foregår i denne serien er ekstremt og jeg håper på ingen måte dette er realiteten noen steder, for det hadde vært helt sykt! 

The 100 – Denne sitter jeg faktisk å ser på akkurat nå. Jeg har sett den en gang før, men jeg bar måtte sette den på igjen. Serien handler om fremtiden og at mennesker har levd oppe i verdensrommet fordi det ikke var mulig å leve på jorden lenger. Etter 100 år i verdensrommet bestemmer dem seg for å teste ut om det er mulig å leve på jorden igjen og sender ned 100 ungdommer for å se om de overlever. Det viser seg at det har levd mennesker på jorden hele tiden, det blir krangling, krig, kjærlighet og det skjer ting virkelig hele tiden.

Prison Break – Denne serien elsker jeg vel egentlig mest på grunn av skuespillerne haha.. De er veldig flotte! Serien handler om en mann som er blitt satt i fengsel på grunn av et drap han ikke har begått. Broren prøver gjør noe kriminelt bare for å bli satt inn i det samme fengselet for så å bryte seg ut med broren. Det skjer masse på veien og det blir flere fengsel besøk andre steder i verden. Det at det faktisk også finnes steder med slike fengsler som vises i serien er helt sykt, for det finnes vel? Litt usikker, men jeg tror det. Like gale mennesker hvert fall. 

Orange is the new black – Denne serien handler også om fengsel, bare at det gjelder kvinner! Denne serien er også utrolig spennende og den handler om en biseksuell kvinne som blir satt inn for smugling av narkotika. I dette fengselet er også mange andre kvinner blant annet eksen til hovedpersonen. Det er både drama, krangling og litt humor. 

Har du sett noen av disse seriene før? Isåfall, hva syntes du?

38 kommentarer

Siste innlegg