Ukens spørsmål// FUCKFRIEND. SELVMORD. SIST JEG HADDE SEX. MIN VEKT ++

//reklame – annonselenker

Processed with VSCO with p5 presetLIGNEDE GENSER – GINA HER.

Hva heter sangen du brukte i vloggen fra Ikea?
Dette er det overraskende mange som har spurt om. Sangen som kommer på når jeg er på Ikea heter ”Dancing on the tables – Elias Naslin”. Hvis du ikke aner hva det er snakk om så ligger videoen ute på YouTube kanalen til Martine og meg, du kan finne den HER. 

Om Kevin eller Petter fra PH hadde spurt deg om å bli sammen, hvem hadde du sagt ja til?
Da tror jeg faktisk ikke jeg hadde sagt ja til noen. Ingen av dem passer til meg og jeg ser heller ikke på noen av dem på den måten nå. 

Hvor gammel kunne den yngste venninnen din vært? Og hvor gammel kunne den eldste venninnen din vært?
Jeg liker å tenke at alder bare er et tall og så lenge noen er lik meg og så lenge jeg kan ha det morsomt med den personen bryr jeg meg ikke om alder. Det er jo selvfølgelig en fordel å være over 18/20 da det er vanlig å feste og dra ut på byen. 

Har du hatt en FF før? (fuckfriend)
Ja, haha..

 GENSER – GINA HER. (PÅ SALG, KJEMPEBILLIG!!)

Hvor mye veier du? (du har drømmekroppen!!)
Tusen takk, så koselig å høre. Selvom jeg ikke kan si meg enig, hva er egentlig drømmekroppen? Det er vel ikke noe fasit på det? Uansett, jeg vet faktisk ikke hva jeg veier. Jeg har vel ikke veid meg ordentlig på flere år. Jeg syntes ikke vekt er noe viktig!

Når hadde du sex sist?
Å gud, det er en stund siden. Jeg er jo singel og pleier ikke akkurat å bli med alle hjem fra byen når jeg er ute så det er faktisk veldig sjelden jeg har sex. Det er noen uker om ikke mnd siden jeg hadde sex sist ja! 

Har du holdt på med en gutt nylig?
Nei, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en ordentlig greie med en gutt. Og da snakker jeg om dater og følelser osv. Det er nesten litt trist men det er faktisk så lenge siden at jeg nesten ikke husker. 

Når farget du håret ditt for første gang?
Det tror jeg var i tiende klasse faktisk. Jeg farget det først blondt, så gikk jeg til svart og etter det farget jeg jo håret hele tiden.. Nå er jeg glad jeg gikk tilbake til blondt! Jeg trives best som blondine.

Har du dyr?
Ja, jeg har en hund. Eller familien har en hund. Jeg har faktisk hatt en del dyr opp gjennom årene! Noe de fleste kanskje ikke vet om meg er at jeg har eid to hester! 

Hvor gammel er foreldrene dine?
Jeg har ganske unge foreldre, eller de var hvertfall unge da de fikk meg haha.. Mamma var vel rundt 21/22 da hun fikk meg, samme med pappa. Så det vil si at de er 43? Tenk at da mamma var like gammel som det jeg er nå ventet hun barn. Jeg kunne aldri fått mitt eget barn nå! 

Hva er du allergisk mot?
Jeg er dødelig allergisk mot alle slags nøtter. Jeg er også bittelitt allergisk mot støv, men det merker jeg ingenting til. 

Hvem har du mest dager med på snap? Og hvor mange?
Jeg har faktisk ikke dager med noen. Det hender det står to dager osv innimellom, men det blir alltid bort. Før Martine og jeg reiste til Mexico hadde vi faktisk mange dager og vi var helt opphengt i det haha.. Nå kunne jeg vel egentlig ikke gitt mer faen.

Har du sett alle sesongene av Paradise hotell?
Nei, det har jeg ikke. Jeg har såvidt sett hele sesongen jeg er med i selv. Dette er kanskje litt fælt å si, men jeg syntes denne sesongen var sinnsykt kjedelig så jeg gadd ikke å følge med. Selvom jeg selv var med.. Jeg aner ikke hvorfor jeg syntes det var kjedelig, kanskje fordi nå vet jeg hvordan det er å være der og hva som skjer bak kulissene..

Når fylte du i leppene dine, og hva sa vennene/foreldrene dine til det?
Første gang jeg fylte leppene var vel rundt to år siden. Foreldrene mine så vel ikke noe poeng i det, men de sa ikke noe spesielt. Vennene mine sa heller ikke så mye, annet enn an det v ar fint.  

 Processed with VSCO with c1 preset

Har du tatt en ordentlig utdanning?
Ja, jeg har fagbrev i kontor og administrasjon. Noe jeg syntes var døds kjedelig. Jeg vil ikke si at jeg angrer på at jeg tok det, ingen utdanning er bortkastet – men jeg kunne gjerne klart meg med noen annet enn det. Jeg har ikke lyst til å jobbe med det videre i livet. Menmen, jeg har hvertfall en plan B, haha.. 

Kommer det en ny episode med Isabelle dater?
Planen er at det skal komme fler. Det tar litt tid å skulle filme en slik video hvor vi trenger andre folk, men vi prøver. Akkurat nå har begge hatt en del å gjøre så vi har satt det litt på vent, men planen er at det skal komme fler. Så det er bare å følge med!

Har du noen tips til de som er deprimert og tenker på selvmord hver dag? Jeg har slitt i 6 år nå..
Uff, det hørtes ikke bra ut.. Det beste for deg er vel å prate med noen, kanskje en psykolog kan hjelpe? Jeg har selv vært deppa noen ganger og da må jeg alltid gå inn i meg selv og tenke at jeg egentlig ikke har noe å være lei meg over. Det kan kanskje ikke sammenlignes med hvordan du har det, men prøv å tenk positivt. Den eneste som kan endre på det er deg selv! 

Er det sånn at når du går å handler og du finner noe fint, kjøper du det da med en gang?
Ja egentlig. Nå pleier ikke jeg gå rundt å titte på så veldig mye ting, men det hender jeg ser noe jeg liker og da kjøper jeg det som oftest. Hvis ikke det koster flere tusen kroner da, da tenker jeg meg selvfølgelig om! 

30 kommentarer

Siste innlegg