Photoshoot day – BEHIND THE SCENES

//Reklame – annonselenker

Heihei alle sammen ♡

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem etter en lang men ikke så lang dag med photoshoot og litt gåing i byen. Det føles ut som klokken er mye mer enn det den egentlig er, noe som plager meg skikkelig! Det begynner allerede å bli mørkt ute, og temperaturen er heller ikke noe å skryte av! Uten å tulle så har jeg vært frossen i hele dag. Jeg hadde ikke akkurat på meg de beste klærne, men så kaldt trodde jeg aldri det kom til å være. Jeg mistet både følelsen i lepper og hender, noe som gir meg enda mer lyst til å reise langt vekk herfra. Dere skal nok ikke se bort ifra at jeg plutselig er et annet sted i verden, for det er noe av det jeg ønsker aller mest akkurat nå! Vinter er ikke noe for meg, hvert fall ikke vinter i Norge.

Jeg har lenge hatt lyst til å smake på ingefær shot. Derfor gjorde jeg det for første gang i dag og jeg elsket det! Mye smak og sterke smaker er noe jeg elsker så dette kommer jeg til å kjøpe meg flere ganger. Det er også en bonus at det er veldig sunt. Det skal hvert fall drepe bakterier man har i kroppen (har jeg hørt?!) og nå som det er mye sykdom og kaldt ute skader ikke det. Tvert imot!


LIGNEDE JAKKE – GINA HER. LIGNEDE SKJERF – GINA HER. BUKSE – NLY HER

Photoshooten i dag gikk også veldig greit! Jeg gleder meg til jeg får alle bildene for jeg er ganske sikker på mange av dem ble døds fine. Fotografen jeg tok bilder med Idag er også kjempe flink, han heter Stephen! Vi holdt på i flere timer så det er jo heller ikke rart jeg ble utrolig kald, men det var helt klart vært det. Man må lide litt for fine bilder!

Vi hadde ikke noe fast location og gikk egentlig bare litt rundt i byen og knipset bilder der det passet seg. Neste gang vi tar bilder skal vi faktisk planlegge en hel del mer og ta litt mer annerledes bilder. I dag ble litt mer casual!


Sorry, men jeg måtte bare ta med dette bildet.. Jeg klarer fortsatt ikke forstå at dette er en ekte gris! Ushh.. 

LIGNEDE JAKKE – GINA HER. LIGNEDE SKJERF – GINA HER. BUKSE – NLY HER

Vi stakk innom «Jul i vinterland» som ligger på Nationaltheatret. Jeg har hatt lyst til å dra dit helt siden det åpnet og endelig fikk jeg muligheten. Det var så utrolig koselig og nok en gang fikk jeg litt julestemning! På kvelden når det er litt mørkere ute er nok enda koseligere, jeg får prøve å ta turen en gang til. På kvelden!

Nå skal jeg varme meg og slappe av litt hjemme, jeg har nesten ikke sovet i natt og våknet i dag tidlig av noe skikkelig bråk! Naboen driver nemlig å pusser opp, noe som ikke er så veldig bra for min søvn og døgnrytme. Jeg jobber jo best om kvelden og natten så det å sove litt lenge om morgenen er gull verdt for meg. Uansett, ha en fin dag videre babes! Vi blogges senere. Love you all ♡

36 kommentarer

Siste innlegg