Redd for å være annerledes

//Reklame – annonselenker 

Processed with VSCO with f2 presetGENSER/ BODY – NLY HER (PÅ SALG NÅ – 99kr). BUKSE – NLY HER

Hallo alle mine fine♡

Jeg husker da jeg var ung, eller yngre. For ung er jeg enda! Da jeg var yngre var jeg redd for å ha egne meninger og redd for å skille meg ut, jeg var livredd for å være annerledes og livredd for at andre skulle syntes jeg var teit og at meningene mine var rare. Jeg skulle så gjerne ønske jeg visste at det å være annerledes kom til å bli noe alle vil om noen år. Det var akkurat som at det plutselig snudde så hadde alle lyst til å være annerledes. Nå er det liksom kult å ha egne meninger og hvert fall ha en mening om ting. Nå er det kult å være annerledes og stole på seg selv. 

På ungdomsskolen var jeg den lille jenta alle så ned på og den lille jenta som egentlig ingen brydde seg om. Derfor turte jeg aldri å si noe i grupper og jeg var redd for at alle skulle ha øynene sine på meg og syntes det jeg sa eller gjorde var rart. Jeg hadde vel egentlig aldri noen jeg kunne lene meg på i sånne settinger, noe som gjorde at jeg alltid var veldig ubekvem. Jeg skulle så gjerne ønske jeg visste hvordan det kom til å bli og jeg skulle ønske jeg turte å være meg selv. Jeg hadde jo egentlig ingenting å være redd for. Alle er forskjellige og har forskjellige meninger når det kommer til forskjellige ting. 

Nå som jeg har blitt eldre har det plutselig snudd og det å være annerledes og ha masse meninger om ting er plutselig noe alle har lyst til, inkludert meg selv. Jeg syntes det er kult å skille seg ut! Nå skjønner jeg jo ikke engang hvorfor det var så skummelt og hvorfor jeg tenkte som jeg tenkte da jeg yngre. For hvorfor er alle så redd for å være annerledes, det er jo ikke noe farlig med det? Det er kult å tørre å være seg selv, det er kult å ha egne meninger og det er kult å gjøre ting kanskje ikke alle andre gjør. 

🌸 BE WHO YOU ARE 🌸 

🌸 YOU ARE AMAZING  🌸

48 kommentarer

Siste innlegg