Jeg har sluttet å fjerne hår fra kroppen

Hallo alle mine fine♡

Akkurat nå er jeg faktisk på trening! Jeg er skikkelig stolt av meg selv og det er faktisk andre gang denne uken jeg er på trening. Nå skal jeg virkelig fortsette med dette og gjøre det til en del av hverdagen min. Jeg hadde nok aldri klart dette helt alene og jeg er heldig som har en kompis som trener med meg! Senere i kveld skal jeg kanskje ut å spise med noen jenter, jeg er fortsatt litt usikker på om jeg rekker det. Jeg krysser fingrene for disse jentene virker veldig hyggelig. Jeg har nemlig aldri møtt dem før, men som jeg alltid har sagt er jeg veldig åpen når det kommer til å bli kjent med andre!

Noe jeg har lagt merke til i det siste er faktisk hvor lenge siden det er jeg har shavet meg haha.. Jeg har ikke shavet kroppen min på flere uker og jeg bryr meg heller ikke. Nå på vinteren har jeg ingen grunn til å fjerne hårene på kroppen min, for hvorfor skal jeg? Single life haha! På sommeren klarer jeg ikke gå rundt med hår på kroppen og shaver så å si hver eneste dag! Jeg skal ærlig innrømme at jeg syntes det er deilig å la være! Det går så mye fortere å dusje samtidig slipper jeg å plastre bena mine etter jeg dusjer. Jeg kutter meg jo alltid når jeg shaver og det er så sinnsykt irriterende.

Nå skal jeg fortsette å trene, akkurat nå går jeg på tredemølle med høy musikk på ørene. Det er overraskende deilig, men litt kjedelig i lengden. I dag er det leg day – ønsk meg lykke til!

45 kommentarer

Siste innlegg