Uken som gikk// Sykt irriterende. Fattige og rike folk. Tanker ++

Annonse – lenker – Bubbleroom, Nelly

 Processed with VSCO with c1 presetLIGNEDE HATT – HER. Elsker den!!

Akkurat nå:
Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Martine faktisk. Vi driver p filmer videoer til YouTube da vi ikke har fått gjort det på døds lenge, det skjer også veldig mye fremover så vi kommer ikke til å få tid til det heller. I dag er planen å filme hele 12 videoer, nå har vi filmet to så vi har ti igjen haha.. Ønsk oss lykke til! 

Ukens høydepunkt:
Hele forrige uke har jo egentlig vært super bra siden jeg var i Los Angeles, drømmebyen min! Jeg savner det så utrolig mye allerede og er helt sikker på at det ikke er lenge til jeg kommer til å reise tilbake dit. Jeg elsker å være på reise og føler livet smiler hver gang jeg er et annet sted enn hjemme i Norge. Jeg skal ærlig innrømme at det var deilig å komme hjem nå, hvert fall når det er så fint vær i Norge. Savne LA kommer jeg til å gjøre helt til jeg reiser tilbake haha.. 

Ukens nedtur:
Døgnrytmen min er helt på bærtur.. Det var den til og med i Los Angeles og jeg var ofte veldig sliten! Det kan jo ha noe med at vi gjorde ting absolutt hele tiden, men jeg merket at døgnrytmen heller ikke var på topp. Jeg ble også syk en dag, helt sikkert kun fordi kroppen sa i fra om at den var sliten haha.. Nå når jeg har kommet hjem til Norge er jeg også helt sykt jetlagged, noe som er skikkelig nedtur. Jeg hater å være trøtt og sliten!

Ukens irritasjon:
Jeg blir irritert over hvor stor forskjell det er på mennesker rundt omkring i verden. Det finnes folk som ikke har noen ting og likevel smiler og bare er takknemlige for at de lever, så sitter vi i Norge og klager på hver minste ting. At man må jobbe en time lenger osvosv.. Bare tenk hvor mye andre folk hadde gjort for å hatt dette livet! Denne tanken er skremmende og det irriterer meg at enkelte er så utakknemlige. Jeg er helt sikkert en av disse også! I LA finnes det så sykt mange uteligger, men også masse folk med enormt mye penger. Noen har store villaer og dyre biler som dem ikke bruker engang og andre har ikke engang et sted å bo! Det irriterer meg. 

Ukens tanke:
Vi er faktisk utrolig heldige som bor her i Norge. Jeg tror ikke de fleste forstår hvor takknemlig alle vi som er her i Norge burde være. I LA var det uteliggere og fattige mennesker så å si over alt og det gjorde meg skikkelig trist! Det var flere ganger jeg ga drikke og vurderte å gi mat til folk, men det er jo umulig å da velge en person. Dem er så mange! Jeg så faktisk noe jeg aldri har sett før også, noe som var veldig spesielt – men helt sikkert ganske vanlig i andre land. Jeg sto inne på en kiosk og skulle kjøpe meg noe mat, da kom det en uteligger inn forsynte seg med masse mat og drikke og bare gikk ut av butikken. Ansatte i butikken prøvde å rope etter denne mannen, men det nyttet ikke! Han snudde seg bare å så dumt på hun tilbake og gikk ut av butikken. Helt sykt!

Ukens antrekk:

 Processed with VSCO with f2 presetLIGNEDE TOPP – HER. TRUSE – HER. 

MASSE FINE BADEDRAKTER SOM KAN BRUKES SOM BODY – HER

Processed with VSCO with c1 presetLIGNEDE PLAYSUIT – HER. (Litt annet farge, men super fin og lik ellers)!

LIGNEDE HATT – HER. LIGNEDE SHORTS – HER. LIGNEDE GENSER – HER. 

Ukens mest leste innlegg:

UKENS SPØRSMÅL// Ser på porno. Lesbisk. Slutte å blogge. Lagt på meg. Forelsket ++

Det er over! MÅTTE GÅ UTEN TRUSE PÅ BYEN..

Klærne mine falt av!!

Byttet om flybilletter. VI ER I…
 

11 kommentarer
  1. Hvordan tjener du penger på youtube? Har man kontrakt med et firma ellernoe? Og hvor mye tjener du per visning?

  2. Hei Isabelle, siden du er en så god venninne av Newa, så lurte jeg på om alt er bra mellom hu og Erik den dag idag? Fordi som sagt ser det ut som de er ganske gode venner på pærra, og de er jo trossalt partnere. Håper på svar! Btw, elsker bloggen<33

  3. Anonym: Jeg aner faktisk ikke, det må du nesten spørre Newa eller Erik om :)) Tror ikke det er så veldig mye drama akkurat nå, men de prater vel ikke sånn kjempe masse sammen. Jeg vet ikke, du får spørre dem det gjelder <3

  4. Ella: Det vi tjener på er reklame :)) Både reklame på videoene og da produkter og tjenester vi reklamerer for <3 Vet faktisk ikke hvor mye vi tjener per visningen, men det er ikke sånn kjempe masse!

  5. Tror ikke Erik og Newa er venner, tror de kommer til å krangle skikkelig snart fordi de følger ikke hverandres på insta🤷🏼‍♀️

  6. Alle vet at Erik ikke er sur/irritert på Newa, men at Newa er irritert på Erik. Grunnen til det er at Erik slipper kula på Newa, og derfor ble Newa «lei» seg:)) og Isabell Raad sa at det er kun en som fortjener å vinne av de som vinner:)) takk for meg, ha en god dag videre!!

  7. Ahha sa ikke du å Martine at dere ikke skulle legge ut så mye sweip opp på insta,Snap osv som son års prosjekt ja du vet hva jeg mener dere har iallefall laget en vidio før nyttårsaften og der så dere d. Ikke noe hat nå altså elsker dere og VIDIOENE deres.haha🔥✌

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg