Det er over & Uten truse på byen i LA

Processed with VSCO with c1 preset

LOS ANGELES TID: 12:50

Heihei alle mine fine♡

Da er tiden kommet for å dra hjem fra denne fantastiske byen. Jeg er virkelig ikke klar i det hele tatt, men har skjønt at jeg er nødt til å komme meg hjem en tur nå! Det nytter ikke å drive å utsette billetten hjem flere ganger, selvom jeg skulle ønske jeg kunne utsette den enda en gang! Det er jo en del ting som venter hjemme i Norge, blant annet 17. mai som jeg ikke kan gå glipp av. Jeg kommer til å savne denne byen så utrolig masse og er bombe sikker på at det ikke er lenge til jeg kommer til å reise tilbake! Det kan jeg nesten love dere. Jeg har hatt det så fint her og det frister ikke et sekund å reise hjem igjen til Norge!  

I dag er det som sagt den siste dagen vår her borte i Amerika, flyet vårt går i kveld og da måtte vi så klart ut en tur i går og feire de siste dagene våre. Dagen i går ble egentlig bare veldig stressende da vi klarte å miste nøkkelen til leiligheten og faktisk ble stengt ute i flere timer. Vi kom oss ikke inn og de i resepsjonen her kunne ikke låse oss inn da rommet ikke står på oss. Det endte faktisk med at han som jobbet i resepsjonen sa at om ikke venninnen vår kommer med en annen nøkkel må vi sove ute, hvor sykt er ikke det å si? Haha, jeg skal love dere at jeg ble rimelig stresset da. I tillegg hadde vi dårlig tid og hadde avtale på kvelden, ikke kult. Heldigvis fikset det seg og vi slapp å sove ute!

Jeg er faktisk helt utslitt av å være her merker jeg, så jeg vet innerst inne at det skal bli utrolig deilig å komme hjem. Jeg merker på kroppen at det har skjedd noe hele tiden når vi har vært her. Noe som faktisk er litt morsomt er jo det at ingen av oss hadde med oss nok klær til å være her så lenge som det vi har vært nå, det var jo ikke planen så i går gikk begge tom for rene truser, haha.. Så vi måtte gå på byen uten truse i går!

Nå er jeg nødt til å begynne å pakke og ordne ting før vi skal komme oss bort til flyplassen. Flyet vårt går ikke før i kveld, rundt klokken 21 om jeg ikke husker helt feil, men tiden her bort går seriøst døds fort haha.. Ha en fantastisk dag videre babes, vi blogges! Love you all♡

20 kommentarer

Siste innlegg