Uken som gikk// Misbrukte bilder av meg, falske brukere, bursdag – Irritasjoner, tanker ++

//annonselenker

Akkurat nå:
Nå har jeg akkurat stått opp og skal straks begynne å sminke meg. Jeg skal en tur ned til byen og møte noen venninner! Jeg aner ikke helt hva planen er, men det finner vi ut av. Jeg vurderer å bruke denne dagen til å kjøpe inn ting til bursdagen min, jeg skal jo feire på fredag og jeg vil ha ballonger og slike ting. 

Ukens nedtur:
Jeg føler jeg nesten ikke har gjort noen ting denne uken. Jeg skjønner ikke hvor dagene har blitt av, har jeg virkelig ikke gjort noen verdens ting? Det er så kjipt å tenke sånn for jeg føler rett og slett at det er bortkastet. Jeg liker å gjøre ting hele tiden og holde meg opptatt, det har jeg ikke klart denne uken. 

Ukens høydepunkt:
Blogg motivasjonen har virkelig vært på topp. Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt en eneste dag med lite motivasjon og ingenting å blogge om. Det er rart i og med at jeg føler jeg ikke har gjort noen ting denne uken haha.. Det er veldig mange dager jeg sliter med bloggen og ikke aner hva jeg skal skrive om, derfor er det virkelig deilig å ikke føle det sånn. Jeg får bare håpe det fortsetter, det hadde vært så gøy!

Ukens tanke:
Jeg vil faktisk ikke ha bursdag eller bli eldre. Tiden går så utrolig fort og jeg får nesten panikk av tanken! Før var det bare gøy og da ville jeg ha bursdag hver eneste dag. Jeg vet at jeg ikke er gammel og det er lenge til jeg kan kalle meg selv gammel, men jeg vil fortsatt ikke bli eldre enn det jeg er nå. Eller jo – jeg kan ha denne bursdagen slik at jeg blir 21 og kan gjøre hva jeg vil i USA, men da holder det haha.. Jeg føler jeg er på den beste alderen nå. 

Ukens irritasjon:
Falske brukere, altså why? Det er så irriterende å få melding på melding om at noen bruker bildene dine eller at jeg har pratet med noen på tinder. Noe av det verste er jo at jeg faktisk ikke kan gjøre noen ting med det, annet enn å rapportere – men det hjelper sjeldent! Jeg skjønner bare ikke hva hensikten til disse som bruker mine bilder er? 

Ukens antrekk:

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 presetGENSER/ BODY – NLY HER (PÅ SALG NÅ!!). BUKSE – NLY HER. LIGNEDE BELTE – ASOS HER

Ukens mest leste innlegg:

FJORTIS BILDER AV MEG- BRUNT HÅR, JEG HAR PÅ MEG FLERE BH’ER.

UKENS SPØRSMÅL// IMOT MUSLIMER? HVOR MANGE HAR JEG HATT SEX MED? ++

BILDER AV MEG BLIR MISBRUKT. 

12 kommentarer

Siste innlegg