Ukens spørsmål

Reklame | Nelly

GENSER – HER

 

♡ DU SPØR, JEG SVARER ♡

 

Hva syntes du helt ærlig om sangen til Martine Lunde?

Enda en influencer som slipper låt, haha digger det. Jeg syntes den fenget veldig. Jeg eeelsker jo også folk som viser selvironi og som faktisk tør å gjøre det offentlig så det syntes jeg var veldig bra! Martine er jo ingen artist så klart, men jeg syntes hun gjorde det veldig bra med låten. Nå var det jo ikke kun hennes låt, Martine synger bare litt, men drit kult syntes jeg 🙂

Dine 3 beste YTvenner?

Jeg har egentlig bare Nellie og Agnete av yt venner som er gode venner av meg.

Røyker du? Jeg har sett deg røyke.

Nei jeg røyker ikke, men har røyket før og gjør det noen ganger på fest bare. Men røyking er ikke bra og jeg er ikke avhengig!

Hva synes du om James Charles og Tati saken?

Uff, hvor skal jeg starte.. Jeg vet egentlig ikke hva jeg synes. James har driti seg ut, det er det ikke noe tvil om, men jeg syntes kanskje han får liiiitt vell mye dritt slengt etter seg. Det er lov å gjøre feil, men jeg er enig i at han har oppført seg forkastelig!

Har du vært sammen med en jente før?

Har aldri vært kjæreste med en jente.

Hvor mye penger tjener du? Svar ærlig.

Jeg føler jeg svarer på dette hele tiden. Som jeg alltid svarer er det veldig vanskelig å si, fordi jeg tjener forskjellig hver måned. Jeg kan tjene alt fra 50 000,- en måned til 150 000,- neste måned. Kommer helt an på om jeg har noen store oppdrag eller ikke!

Har du noen gang møtt en fremmed på gata som har hatet på deg?

Hmm, nei det tror jeg ikke. Hate er et veldig sterkt ord, men jeg tror helt klart jeg har gått forbi noen eller vært i samme rom som noen som ikke liker meg.

Hvor gammel var du da du ble norgesmester i turn?

Da var jeg 12/13 år gammel.

Er du fornøyd med kroppen din?

Altså jeg er relativt fornøyd. Det er så klart noe jeg er usikker på, slik som alle andre, men jeg er fornøyd med kroppen min! Alle burde være det, ingen er perfekte.

Har du et mellomnavn?

Nei.  Mitt fulle navn er Isabelle Eriksen

Har du lappen og bil?

Jeg har lappen, men ikke bil lenger. Jeg hadde en liten polo, men den vraket jeg..

Kan du lage flere ASMR videoer?

Jaa, det kommer helt sikkert!

Har du noe kontakt med Celina Karine?

Nei det har jeg ikke.

Krangler du og Julie (lillesøster) mye?

Veldig lite faktisk. Det er nok for stor aldersforskjell mellom oss for å drive å krangle masse!

Har du tenkt til å utdanne deg?

Jeg har utdanning, jeg har fagbrev i kontor og administrasjon. Har ikke tenkt til å gå noe mer på skole enda hvert fall!

Liker du å være full?

Noen ganger, hvis jeg er i humør til det. Men jeg liker ikke å være alt for full, det beste er når man er brisen og bare i godt humør.

Hva syntes du om at folk blir behandla som dritt i russetiden hvis man ikke er fin nok?

Det er seriøst helt forferdelig. Hater at det skjer! Skrev et langt innlegg om det for noen dager siden faktisk. Det kan du lese HER.

Hvor kjøpte du metall sugerørene dine?

Mine fikk jeg av mamma så jeg vet ikke hvor de er fra, men jeg er helt sikker på at du kan finne de flere steder på nettet om du bare googler litt!

Har du bunad?

Nei..

Hvor kjøpte du den spiselige blomsten du la ut på snap?

Den er laget av sukker, men smaker nesten ingenting. Blomsten ble laget hjemme hos meg sammen med en annen som hjalp meg litt så klart!

GENSER – HER

♡♡♡

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

14 kommentarer
   1. James skulle ha en konsert som kosta ca 5000, men så kom han aldri! Ingen fikk penge tb! Så James har mista ca 1. Million Subs nå!

   1. Joooo vi er venner!! Digger Carina <3 Men hun bor i Bergen og møter hun ikke like ofte som de andre. Har ikke kjent henne så lenge heller, men gleder meg til tider fremover og vennskapet vårt fremover. Carina er fantastisk!

  1. Hei Isabelle! Lurer på hva du tenker om eco-friendly livsstilen? Om du har mye kunnskap om miljøkrisene osv? Jeg skulle så gjerne ønske at influencere/personer med større plattform snakket litt mer om det, og rett og slett endret litt på vanene sine (som å legge fra seg “fast fashion”, handle second hand, kutte ned på plastbruken, reduce&reuse, etc.) Selv har jeg ikke et høyt følgerantall, så ordene mine blir nok ikke hørt (enda), så alt jeg kan gjøre per nå er å opplyse litt her og der, å håpe at noen vil gjøre en forskjell!

   Ha en super dag<3

  2. Er du klar over at James Charles har misbrukt 14 år gamle gutter seksuelt tatt de på tissen o.l? Det er ikke greit og han fortjener ALL HATEN han får.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg