Blir tvunget til å sende nakenbilder

Da jeg var på innspilling hos NRK her om dagen og anmeldte russelåter begynte jeg nok en gang å tenke litt tilbake på russetiden og hvordan den har blitt i dag. Jeg er så glad for at jeg ikke er russ i år eller tidene fremover! Det eneste jeg hører er russ som blir kastet av busser fordi de er for tjukke, ikke får lov til å rulle fordi de ikke ser bra nok ut, eller folk som blir skjelt ut på grunn av penger. Altså, hvem faen tror de at de er?

Jeg blir faktisk utrolig provosert og irritert av at folk på 18 år skal drive å dømme hverandre og være så fæle mot hverandre. Jeg leste en sak for litt siden om at hvis man ville rulle med bussen måtte man sende nakenbilder til buss sjefen for å vise at man har fin nok kropp? Hva slags idiotisk ting er det? Det verste er jo at enkelte busser har enda verre ”regler”. Det å skulle utføre seksuelle handlinger mot rulling gjør meg bare kvalm. Om du er russ i år eller er russ om noen år – vær så snill, IKKE gi etter dette presset.

Russetiden handler ikke om å være med den kuleste bussen eller bruke mest penger. Det handler om å ha det morsomt med  vennene sine og skape masse gode minner. Halo, dere feirer faktisk bare at dere er ferdig på VGS. Festingen og livet har såvidt startet når man er 18 år gammel. Tro meg, du får ikke gode minner i den bussen du måtte suge buss sjefen først! Ta vare på dere selv og ikke gjør noe du ikke er 100% komfortabel med. Og for Guds skyld, IKKE send nakenbilder. Da ber du om at det blir spredt og det er sjeldent veldig gøy og noe folk ønsker.

Det at dop, masse alkohol og sex blir sunget om i så å si alle russelåter er heller ikke noe du er nødt til å gjøre. Dop og masse alkohol er ikke bra for deg i det hele tatt og er faktisk ekstremt farlig. Folk har tidligere havnet på sykehuset og i verste fall dødd av overdose ved bruk av mye narkotiske stoffer. Og tro meg, det blir hvert fall ikke en fet russetid! Man trenger ikke dop og alkohol for å ha det gøy. Tvert imot – det er ikke gøy å ligge drita full i en busk!

Jeg skjønner ikke at det er blitt så annerledes fra da jeg var russ. Det har etter min mening gått alt for langt og noe burde virkelig gjøres. Om du som russ får spørsmål om å utføre seksuelle hendelser for å rulle, sende nakenbilder eller what so over – IKKE GIDD. Du er verdt mer enn som så og hvis det skal til for å rulle, er det ikke verdt det.

Haha, liten throwback til da jeg var russ!!

Så til alle dere russ der ute, ha en sinnsykt kul feiring, kos dere masse – take care, have fun og ikke glem eksamen som snart står for tur!! 

❤️❤️❤️

6 kommentarer
  1. Tekstene i russesangene nå er forkastelige, men annbefaler deg å høre på Jeg får meg ingenting av SNUS. Litt gøy at en russegruppe kan ha en sånn sang også:)

  2. Jeg er såå stolt av deg, Isabelle for dette innlegget. DETTE innlegget gjorde deg til et god forbilde!! Veldig godt skrevet!

  3. Helt enig med deg Isabelle!! Jeg får ikke lov til å feire russetiden av mamma og pappaen min, fordi både storebroren min og storesøsteren min døde av overdose med dop og alkohol, så det er ikke noe kult at russen drikker seg drita hver dag når man er russ, eller føler det presset på at man må være perfekt å ha den perfekte kroppen for å rulle i buss!!!!! Det handler om å ha det gøy å gjøre det man vill(ikke hva man vill, men ha det gøy med vennene sine) Isabelle hvis du ser denne kommentaren ville jeg satt utrolig stor pris på hvis du spredde den!! Jeg vill ikke at flere skal miste livet sitt med å ta overdose med noe som kan være giftig for kroppen😢 det skjedde med søsknene mine, og vill ikke at det skal skje med fler!!!:( ikke føl presset på å være perfekt, du er perfekt uansett hva folk mener og sier om deg!!! Du er bra nokk som du er;) takk for meg

  4. Dette er et superfint innlegg Isabelle og du er et godt forbilde for de yngre og Elida flott skrevet 🙂 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg