Irriterende mennesker i trafikken – Jeg holdt på å krasje, trodde jeg skulle dø

//annonselenker

Processed with VSCO with c1 presetLIGNEDE JAKKE FRA NLY HER

Hallo alle sammen♡

Jeg som har lappen kjører jo en del bil. Jeg liker å tro at jeg er en ganske flink sjåfør, det har jeg også hørt fra andre. Det tror vel også de fleste, haha.. Det er så mange som ikke skulle hatt lappen og det er så mange som gjør at trafikken blir så farlig som det den er. Jeg har lagt merke til så mange ting som irriterer meg i trafikken når jeg kjører.
______________________________________________________________________________________________________________________________

De som tror de eier veien. Jeg klarer ikke å forstå meg på de som tror de kan gjøre hva dem vil i trafikken. Det er ikke bare irriterende når folk tror de eier veien og forventer at alle andre skal flytte seg for h*n, det kan faktisk også være farlig. 

Fotgjengere som ikke bryr seg. Dette skjer så å si hver gang jeg er ute å kjører bil. Jeg har sikkert gjort dette et par ganger selv også, men det skal jeg virkelig slutte med. Spesielt nå som det er mørkt ute. Jeg skrev jo et innlegg for litt siden om hvor vanskelig det faktisk er å se folk nå som det er så mørkt ute. Noe av det viktigste man burde gjøre når man går ute nå er faktisk å brukte refleks. Du kan lese innlegget mitt HER.

De som ligger under fartsgrensen. Man tror kanskje det er det tryggeste å gjøre, men det er det faktisk ikke. Det er også sinnsykt irriterende å kjøre etter noen som alltid ligger under fartsgrensen. Dette er faktisk noe av det verste jeg vet når jeg er ute å kjører. Jeg vil ikke si jeg blir fort irritert i trafikken (kanskje litt, hehe), men når jeg syntes fartsgrensene allerede er litt for lave her er det siste jeg vil å ligge bak noen som kjører alt for sakte. 

Syklister. Jeg er fullt klar over at man skal dele veien med syklistene, men gud så plagsomt det er å ligge bak syklister. Skummelt er det også, man vet jo aldri om en går på trynet eller ikke. Samtidig når disse syklistene tar hele veien, så det er umulig å kjøre forbi også.. Uff, jeg blir nesten irritert her jeg sitter å skriver haha.. 

Folk som sniker. Dette må være noe av det frekkeste man kan gjøre i trafikken. De som gjør dette er både egoistiske, frekke og irriterende. Altså, hva får deg til å tro at du bare kan snike på den måten? Og hva får deg til å tro at du har dårligere tid enn alle andre som sitter i samme kø som deg? Uff…

De som har dårlig tid og må legge seg oppi rumpa på deg. Dette har faktisk skjedd med meg et par ganger, og det var en gang jeg faktisk holdt på å krasje.. Det var sinnsykt skummelt og i et sekund trodde jeg faktisk at jeg kom til å dø. (Kan sikkert fortelle mer om dette i et eget innlegg om det er ønskelig?).
Uansett, som sagt er jo dette livsfarlig og ikke minst unødvendig. De som kjører så fort og såvidt gidder å bremse om det ligger en bil foran er helt på trynet. Og det verste er jo at dem bruker fjernlys for å vise at man vil forbi. Når det har skjedd med meg både skvetter jeg, jeg blir blendet og redd..

Folk som ikke bruker blinklys. Jeg var litt usikker på om jeg skulle ta med denne i listen min eller ikke. jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt fæl på denne selv. Men det er enkelte som man skulle tro har kjøpt seg bil uten blinklys. For eksempel når det er masse biler et sted og man ikke bruker blinklys er det sinnsykt irriterende. Jeg pleier å bruke blinklys, men er det ingen biler rundt kan jeg vøre litt sløv. 

Processed with VSCO with c1 presetLIGNEDE JAKKE FRA NLY HER. 

Hva syntes du om disse tingene? Er du enig med meg? 

Du kan forresten stemme på meg til Vixen Influencer Awards HER. Det er helt gratis♡ Ha en fin dag videre babes, vi blogges! Ta vare på hverandre, love you all♡

23 kommentarer

Siste innlegg