Ukens spørsmål

Reklame | Nelly

GENSER – HER

SKO – HER

 

♡ DU SPØR, JEG SVARER ♡

Er du bifil siden du har ligget med en jente?

Nei jeg er heterofil.

Leser du bloggen til Martine Lunde?

Jeg leser bloggen hennes når hun blogger og skriver om noe jeg ønsker å lese.

Når begynte du med string truse?

Hmm, kanskje i 8 eller 9. klasse.

Hvor var første gang du hadde sex?

I en seng.

Hvor mye penger har du på kontoen nå?

Jeg har flere kontoer. På brukskontoen er det et par tusen bare, men på bedriftskontoen og sparekontoen er det ganske så mye mer haha. Jeg gir meg selv lønn og penger når jeg selv har behov for det. Jeg liker ikke å ha så mye penger på kontoen jeg bruker hele tiden.

Hvilken kjendis er den mest kjente du har møtt?

Da jeg var i LA møtte vi ganske mange. Vi hang jo både med Tyga og Chris Brown. Så har jeg sittet på bordet ved siden av Leonardo Dicaprio, elsk!

Har du noen gang blitt filmet mens du har hatt sex?

Nei ikke som jeg vet hvert fall. Det har jeg heller aldri lyst til!

Hva syntes du om Paradise deltagerne nå som har begynt å blogge?

Jeg skjønner at de har mange lesere nå som Paradise har gått på tv. Det blir veldig spennende å se hvordan det går videre, noen av dem syntes jeg er veldig flinke!

Du smiler mye mer på bilder nå enn før, hva er greia?

Jeg aner faktisk ikke. Har begynt å like smilet mitt, haha.

Hva syntes du om rasisme?

Det er helt forferdelig og det at det fortsatt finnes i 2019 er helt utrolig.. Likevel syntes jeg det er veldig mange som bruker rasistkortet litt unødvendig. Selvom man ikke liker personligheten til en som kanskje kommer fra et annet sted som deg betyr jo ikke at man er rasist, ærlig talt..

Skal du bli en av dem influncerne som lukker profilen sin for å få flere følgere? Hva syntes du om det?

Hehe nei det har jeg ikke planlagt.

Er du helt norsk?

Jepp. Jeg tror hvert fall det. Jeg skal jo snart ta DNA test (dette blir så klart filmet) så det blir spennende.

Hva er det verste familie relaterte problemet du har vært borti?

Hmm ingenting tror jeg. Det har aldri vært noen store problemer i min familie.

Ville du kalt deg selv rik, fattig eller sånn passe?

Altså rik for meg, da er man rik og har nesten uendelig med penger så det er ikke akkurat jeg. Vil kalle meg sånn passe!

Har du noen gang gått til psykolog?

Jepp. Da jeg skulle være med på Paradise måtte alle gå til psykolog.

Når får vi vite hvilken TV program du skal være med i?

Åååh, jeg aner ikke. Men kommer så klart til å fortelle dere så fort jeg får lov til det. Jeg vet ikke en gang når det begynner å rulle på skjermen!

Hva het hestene du hadde før?

Sota og Lipurta.

Hvordan sa du til moren din at du fikk mensen?

Jeg spurte faktisk mamma her om dagen hva jeg sa. Siden jeg var så gammel da jeg fikk det hadde  jeg bare sagt at jeg hadde fått mensen også var det ikke noe mer snakk om det haha.

Når var første gang du smakte på alkohol?

Da gikk jeg i niende klasse og var sååå redd, haha. Tok en stund før jeg gjorde det igjen!

Når var du sist full?

I natt.

Hva er målet ditt med You-Tube?

Jeg har bare lyst til å ha det gøy med You-Tube og selvfølgelig få flere til å se på og følge meg!

Når har du bursdag? Hvilket stjernetegn er du?

10. november. Jeg er skorpion!

Hvor mange dager trente du da du gikk på turn?

Trente 6 dager i uken i over 3 timer hver dag. Ganske sykt! Men det måtte til om jeg skulle bli best.

Hvordan går kjæreste og gutte livet?

Bedre enn for et år siden kan jeg jo si 🙂

Hva er det verste med å bo alene?

At man kan bli litt ensom kanskje og er mye alene.

Hvorfor har du telefon angst?

Vet ikke, jeg bare syntes det er skikkelig ubehagelig å snakke i telefonen. Jeg tar nesten aldri telefonen og ringer ALDRI noen, jeg sender alltid melding.

Satser du mer på blogg eller You-Tube?

Jeg vil si jeg satser litt mer på YT faktisk. Syntes det er mye morsommere og positivt. Selvom jeg også elsker å blogge, det er en grunn for at jeg gjør begge deler 100%, men om jeg måtte velge mellom de to, så hadde det blitt yt.

GENSER – HER

SKO – HER

 

♡♡♡

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

 

15 kommentarer
  1. Hei!
   Er en stor seer av videoene dine jeg har ett spørsmål: Har du noen gang mistet Din beste venn? At hun har dratt til ett annet sted og ikke kommet tilbake?

  2. Mamma vet ikke at jeg vet hva mensen betyr å jeg gruer meg skikkelig til jeg får mensen for jeg vet ikke hvordan jeg skal si d til henne å jeg vil ikke si sånn “mamma jeg har fått mensen”

  3. Du har ingen rett til å kommentere det der med Jamilla. Det er utrolig frekt og respektløst å si at noen bruker rasistkortet når du ikke vet noen ting om hvordan hun følte. Ingen følelser er rett eller galt og det må folk begynne å akseptere. Jeg personlig mener at Tix er rasistisk, men det virker som du sier som alle de andre/ pH allisen eks for å «passe inn» derfor ler meg ihjel! Jeg mener blant annet at han er rasistisk fordi han begynte å kommentere veldig stygge kommenterer når hun sjekket inn uten engang om å prate med hun, eller bli kjent. Han likte heller ikke Kine når hun sjekket inn like godt som de andre, men det kommenterte han ingenting om, og han aksepterte henne uten om å være barnslig mot henne. Jeg tror egt du tok med dette for å skape drama, det virker sånn. Spesielt når du ikke har noe med det, og når du ser at andre som skriver om det får STOR oppmerksomhet. Han sa han heller vil sove med en krokodille enn å sove med Jamilla første gangen uten engang om å snakket med henne WTF? Sofie mener han ikke liker henne som person, men da hadde de ikke blir kjent eller snakket engang så nei, that’s not the case! Legg merke til at han gikk overnes med ALLE sammen når de sjekket inn bortsett fra henne uten engang om å ha snakket. Noe som fører til dømming. Hun har kun vært snill mot han også, så det hele gir ikke mening.

   Men du får ha lykke til med å være spydig på den måten for mer oppmerksomhet, får det dikk du sikkert ikke nok av foreldrene dine som liten at du bruker rasisme for mer opp oppmerksomhet. VELDIG tydelig å se.

   1. Man MÅ ikke si rasistisk ting for å være rasistisk, det er måten man behandler andre utlandkss folk på uten en grunn, eller uten at personen har gjort noe.

   2. Noen som har fulgt gått med på Pærra i år eller🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂

  4. Han er rasistisk, det er litt merkelig at han ikke går overnes med ablsoutt ALLE mørkhudete. Det sier sitt.

  5. Du har faktis ingen rett til å snakke for andre og skrive om hva som er rett og gale, jeg har støttet deg siden Ph og har støttet både youtube kanalen din gonbloggen din, men dessverre idag mister du hvertfall meg. Synes jeg blir kvalmen.

  6. Helt ærlig, ikke kom her å si «at det er veldig mange som bruker rasismekortet litt unødvendig» . Når alle vet at du mener Jamilla, og Jamilla er søren meg 1 person. Ikke sleng på at veldig mange bruker rasismekortet når det bare er 1 person som har gjort det. Det svaret syntes jeg var unødvendig, du vet heller ikke hvordan hun følte det. Kanskje hun anklaget han for å være rasist, fordi hun følte det. Dette her er ikke frekt ment eller noe som helst. Og jeg respekterer ditt svar, men jeg måtte bare tilføye dette

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg