Toppløs på fjellet

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det? Jeg håper alle sammen har en nydelig sommer så langt, uansett hvor i verden du befinner deg. For øyeblikket er jeg på Savalen sammen med pappa sin side av familien og storkoser meg! Jeg kom i går og skal bare være her i noen dager, men det holder massevis. Det er uansett ingen tvil om at jeg kommer til å reise hit flere ganger i og med at pappa eier leilighet/ hytte her oppe!

I dag har vi faktisk vært på fjelltur, det trodde jeg ikke at jeg kom til å skrive på bloggen haha. Hadde jeg ikke blitt dratt med hadde jeg nok ikke gått denne turen heller, men det var så koselig. Selvom jeg ærlig skal innrømme at jeg trives best i boblebadet på spa avdeling her vi bor!

Jeg måtte jo så klart prøve meg på dette klassiske fjell bilde 😉 Toppløs på fjellet, haha! Shortsen turte jeg ikke ta av fordi hele familien var lenger opp og kunne såvidt se hva jeg drev med..

     

Jeg holder for øyeblikket på å laste opp en ny video til YT, den er det barer å glede seg til! Husk å abonnere på YT kanalen min, der kommer det flere kule videoer i uken. Blant annet en video herfra om jeg får meg til å vlogge en dag! Senere i kveld skal vi ut med båten og grille ute, før turen går ned til bassenget igjen. Elsker å sitte å se denne nydelig utsikten mens jeg tar meg et glass vin i boblebadet.

❤️LIFE IS GOOD❤️

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg