Tanker..

Heihei alle mine fine, og god onsdag ❤️ Hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Jeg har det helt okei. I går var jeg i begravelse for farmoren min som gikk bort for litt siden, så i går var en veldig trist dag for meg med en del tårer. Selvom vi er i en veldig spesiell situasjon akkurat nå, fikk vi heldigvis ha begravelse og være hele familien samlet. Det var en veldig fin seremoni og vi fikk sagt hade på en fin måte!

Igjen må jeg bare si tusen takk for alle fine meldinger jeg har fått, jeg setter enormt stor pris på dere. Jeg har fantastiske følgere! Jeg har også fått ekstremt mange spørsmål om dette, hva det var, hva som skjedde, om det var corona osv.. Jeg skjønner at folk er nysgjerrige når jeg deler såpass mye av livet mitt, men dette er ikke noe jeg har lyst til å snakke så mye om. Jeg håper dere forstår det. Jeg kan si så mye som at nei, ikke corona.

❤️❤️❤️ Hvil i fred, kjære farmor. Jeg kommer til å savne deg ❤️❤️❤️

 

Det er også enormt mye som skjer i verden i dag, jeg er virkelig helt sjokkert. Jeg klarer ikke forstå hvordan det fortsatt i 2020 i det hele tatt finnes noe som heter rasisme. Hvordan kan enkelte mennesker tro at det å ha en annen hudfarge gjør en person mindre verdt? Jeg blir sjokkert. Vi er alle mennesker og vi alle blør samme farge! Jeg blir oppriktig glad når jeg åpner sosiale medier og ser at det er såpass mange som bryr seg om dette og er med på å bekjempe rasisme. Hele verden demonstrerer, og i Oslo kommer det til å være en fredelig demonstrasjon på fredag denne uken utenfor den amerikanske ambassaden klokken 16. Skal du delta?

Håper alle tar vare på hverandre uansett hvordan man ser ut, hudfarge, religion eller legning. Alle mennesker er like mye verdt! Vi er alle samme rase, nemlig mennesker. 

✊🏻✊🏼✊🏽✊🏾✊🏿

Over til noe litt mindre alvorlig, men noe litt kjipt for meg.. Jeg har jo akkurat solgt sofaen min og i dag kom det noen for å hente den. Min nye sofa kommer ikke før om 5-6 uker (forhåpentligvis litt før), så jeg er støkk med sakkosekker i noen uker fremover. Uff, jeg har vært uten sofa i to timer og jeg er allerede lei.

Stakkars Lucifer, han virkelig elsket sofaen min haha! Nå må han ligge på gulvet..

72 kommentarer

Siste innlegg