Prøver å dusje lucifer – vlogg

Reklame | Eget merch

SJEKK UT YT KANALEN MIN HER

9 kommentarer
  1. Hei:)
   Prøve å kjøpe en balje med noe katte sjampo å bade ham i den slik han kanskje blir trygg på den, han sikkert litt redd for lyden av slangen, kanskje. Utrolig gøy å se de video du har, du gir mye av deg selv til oss, takk for du er til.

   Klem

  2. Man skal IKKE dusje katta om det er høyst nødvendig. Det er fordi de vasker seg selv hver dag og holder pelsen ren, man ødelegger nemlig det naturlige fettlaget til katten hvis man dusjer de. Jeg dusjer kun katten min hvis det er veldig varmt ute og katten gir tegn til at det er varmt. Det er f.eks det som er den store forskjellen mellom hund og katt. Hunder må dusje av og til, men katter skal helst ikke det.

  3. Fyll opp en balje med varmt vann, helst litt varmere enn du liker det fordi det er perfekt for katten, og så putter du sakte men sikkert katten oppi. Ha ikke mye vann. For den skal klare stå oppi der uten å ha hodet nedi…
   å ha på dusjen lager mye lyd og gjør at den blir mye reddere.

   1. Er du helt gæren??? Herregud, vann som er varmere enn du sjøl liker det? Det vil si opp mot over 40 varmegrader! Er du klar over hvor farlig og unaturlig det er for katten? Katter trenger ikke dusj eller bading i det hele tatt og katten hennes er ikke ute engang!

  4. Sant, man skal ikke dusje katter. Har ei katt på 8, hun har ikke dusjet en eneste gang. De rengjører seg selv. Katter liker ikke vann, det ligger i instinktet deres.

  5. Hvem bader huskatta si? Herregud. Stakkars!!!! Katter vasker seg sjøl med mindre det er høyst nødvendig å vaske av oljesøl eller lignende. Jesus

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg